Jesteś tu nowy, przywitaj się!
Moderatorzy: mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz, mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz
- good_rafael
- Forumowicz
- Model: S197 Convertible
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: Czarny
Re: Witam wszystkich!!!
Witaj ziomku z Wrocławia, do zobaczenia na naszych dziurawych drogach!cardini pisze:Witam wszystkich forumowiczów!Mam na imię Piotr, mam 27 lat, jestem z Wrocławia, na co dzień prowadzę własną firmę. Szczęśliwym posiadaczem Mustanga jestem od listopada 2011. Mój "wybraniec" to koń z 2005 roku, 4.0 V6 w kolorze niebieskim z jasną skórą.

-
- Młodszy Forumowicz
- Model: Coupe 65
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: niebieski
Re: Jesteś tu nowy, przywitaj się!
Witam i pozdrawiam Wszystkich,
Jestem Grzegorz, jeżdżę, a właściwie będę jeździł od kwietnia (bo po dwóch latach walki i odejmowania sobie chleba od ust
kończę restaurowanie) Mustangiem Coupe 65, v8. Trochę go poprawilem
Grzegorz
Jestem Grzegorz, jeżdżę, a właściwie będę jeździł od kwietnia (bo po dwóch latach walki i odejmowania sobie chleba od ust

Grzegorz
Witam,
Jacek. Powiem szczerzę, że od wielu lat chcę kupić sobie mustanga, ale interesują mnie tylko modele 60/70 klasyk i tyle :-D
W końcu żona pozwoliła mi ... na oglądanie aut. Może i kupno. Oczywiście nie szukam czegoś zrobionego i pięknego bo wiem, z jakimi kosztami to się wiążę. Raczej szukam auta poprostu "na chodzie". Nie jest ze mnie żadne mechanik, czy lakiernik ... ale co dam rade sam zrobić to zrobię :-D
Pozdrawiam.
Jacek. Powiem szczerzę, że od wielu lat chcę kupić sobie mustanga, ale interesują mnie tylko modele 60/70 klasyk i tyle :-D
W końcu żona pozwoliła mi ... na oglądanie aut. Może i kupno. Oczywiście nie szukam czegoś zrobionego i pięknego bo wiem, z jakimi kosztami to się wiążę. Raczej szukam auta poprostu "na chodzie". Nie jest ze mnie żadne mechanik, czy lakiernik ... ale co dam rade sam zrobić to zrobię :-D
Pozdrawiam.
- SPONTAN
- Forumowicz
- Model: Coupe 66, 68, 69
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: złoty, srebrny, czarny
Cześć, witamy w gronie "oktanów" (nie mylić z wątkiem LPG
) na forum
miło nam, że przybywają kolejne Q-nie i ich jeźdźcy
pastwiska wystarczy dla wszystkich
jeśli zdążycie do 12 kwietnia, wpadajcie na V OZM (to jedno z niewielu tak obfitych) dla wszystkich
Pozdrawiam
Spontan

miło nam, że przybywają kolejne Q-nie i ich jeźdźcy

jeśli zdążycie do 12 kwietnia, wpadajcie na V OZM (to jedno z niewielu tak obfitych) dla wszystkich

Pozdrawiam
Spontan
SPONTAN-Magkri
- Piotrek86skc
- Forumowicz
- Model: coupe 1966
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: signal flare red
- Kontakt:
Witam Panowie;D
Greg zajrzyj do tych dwóch wątków i uzupełnij info o wozie w profilu jak u mnie widać rocznik i nadwozie:
viewtopic.php?f=49&t=2807&p=108578&hilit=spis#p108578" onclick="window.open(this.href);return false;
viewtopic.php?f=105&t=5867&p=109960#p109960" onclick="window.open(this.href);return false;
Iluminati:
viewtopic.php?f=34&t=6080&p=109908#p109908" onclick="window.open(this.href);return false;
http://otomoto.pl/osobowe/ford/mustang/-1973/?p=2" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.classicmustang.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
Masz tu parę linków od których warto zacząć. Jak zobaczysz to w posiadanie jeżdżącego mustanga wymagającego dalszej pracy można już od 30 paru tysięcy PLN. Za mniej to niestety do kompletnej renowacji i czasami wychodzi drożej. Zresztą to nie na rozmowe w tym wątku. Jak coś to pomożemy!
Greg zajrzyj do tych dwóch wątków i uzupełnij info o wozie w profilu jak u mnie widać rocznik i nadwozie:
viewtopic.php?f=49&t=2807&p=108578&hilit=spis#p108578" onclick="window.open(this.href);return false;
viewtopic.php?f=105&t=5867&p=109960#p109960" onclick="window.open(this.href);return false;
Iluminati:
viewtopic.php?f=34&t=6080&p=109908#p109908" onclick="window.open(this.href);return false;
http://otomoto.pl/osobowe/ford/mustang/-1973/?p=2" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.classicmustang.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
Masz tu parę linków od których warto zacząć. Jak zobaczysz to w posiadanie jeżdżącego mustanga wymagającego dalszej pracy można już od 30 paru tysięcy PLN. Za mniej to niestety do kompletnej renowacji i czasami wychodzi drożej. Zresztą to nie na rozmowe w tym wątku. Jak coś to pomożemy!
- stang67
- Forumowicz
- Model: 1967 Mustang A-code
- Silnik: inny V8
- Kolor: Candy Apple Red
- Kontakt:
Hehe dla tego ja nie mam żonyIluminati pisze: W końcu żona pozwoliła mi ... na oglądanie aut.

Uzupełnijcie wszyscy skąd jesteście, zawsze możemy coś pomóc przy dłubaniu

_______F___U___C___K_________T___H___E_________F___U___E___L_________E___C___O___N___O___M___Y_______

1.1967 Mustang 289-4v V8
2.1997 BMW e36 318ti ///M
3.1998 BMW e36 320i convertible ///M

1.1967 Mustang 289-4v V8
hehe....
Niestety, wszystko co mi pokazałeś to przewyższa moją kieszeń :-) Na głowie mam remont domu, żona jeszcze przez 2 miesiące na stażu w aptece, a ja z moją pensją to jedynie moge pozwolić sobie na Forda Eskorta :-) Tak tylko czekam, aż skończy staż i wtedy z jej pensji szukać będę mustanga :-D .... Ale na te co pokazałeś mi i tak nie będę mógł sobie pozwolić ... nie żeńcie się !!!
Niestety, wszystko co mi pokazałeś to przewyższa moją kieszeń :-) Na głowie mam remont domu, żona jeszcze przez 2 miesiące na stażu w aptece, a ja z moją pensją to jedynie moge pozwolić sobie na Forda Eskorta :-) Tak tylko czekam, aż skończy staż i wtedy z jej pensji szukać będę mustanga :-D .... Ale na te co pokazałeś mi i tak nie będę mógł sobie pozwolić ... nie żeńcie się !!!
- stang67
- Forumowicz
- Model: 1967 Mustang A-code
- Kolor: Candy Apple Red
- Kontakt:
Niestety trochę podrożały, a i kurs dolara nie działa na korzyść. Myślę jednak że z US dało by się pociągnąć znacznie taniej niż podajesz te Polskie Piotrek 

_______F___U___C___K_________T___H___E_________F___U___E___L_________E___C___O___N___O___M___Y_______

1.1967 Mustang 289-4v V8

1.1967 Mustang 289-4v V8
- Treys
- Forumowicz
- Model: Mustang
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: Black Metalic
Witam ,nazywam się Sebastian mam 21 lat oraz jestem nowym i szczęśliwym posiadaczem Czarnego Mustanga , którego zakupiliśmy od Pana Maxa
Małopolska okolice Nowego Targu
miło mi

Małopolska okolice Nowego Targu

"Run my horse run"

- Bielek
- Forumowicz
- Model: Mustang 1965 conv
- Kolor: niebieski
- Kontakt:
Od Pana... Maxa?:):):):)
Witaj w skromnych progach
Witaj w skromnych progach
[url=http://myrencontres.com]rencontre agricole[/url]
Witam jestem nowym posiadaczem Forda Mustanga a dokładnie tego, co z niego zostało. Niestety długo się nim nie nacieszyłem, osiem godzin po jego zakupie wylądowałem na dachu. Mam nadzieje ze użytkownicy forum w razie jakiś problemów pomogą mi żebym mógł doprowadzić Mustanga do poprzedniego stanu.
Pozdrawiam

Pozdrawiam

- Załączniki
-
- 3333333.jpg (71.44 KiB) Przejrzano 25057 razy
- Mały1973
- Forumowicz
- Model: Mustang Mach I 1971
- Kolor: Medium Blue Metallic
- Kontakt:
To zmienia z postac na polezec bo to sie zrobi z tysiakstang67 pisze:No co jeszczeMały1973 pisze:To Ty chyba mówisz o wynajmie przyczepy bo przeliczajac na szybko jakbyś miał wynając auto + lawete lub autolawete to wychodziłoby średnio nie całe 40 zł za 100 km, to nawet Tico z laweta i ciągnięciem grubo ponad półtorej tony nie pojedzie za taką cenę. A jak mówisz o całym zestawie to daj mi namiar, ja będę stałym klientem bo mój znajomy dla mnie jeździ Ducato z przyczepą po 1,50 zł/km co na pewno nie wyszłoby 200 zł ani 150 zł, a nie wiem czy wiesz, ze jak ciagniesz auto na lawecie to jest do 1 spotkania z ITD bo nie może cały zestaw przekraczać 3,5 tony (na B kategorii) więc musi być B+E bo raczej ciężko jest nie przekroczyć 3,5 tony, no chyba, że właśnie Tico
JA jechałem do berlina 500km w jedną stronę lawetą wynajętą za 150zł za każde 6 godz bez limitu km. Zależy w ile czasu się wyrobisz.
Poza tym wszystko co mówisz to prawdaTotalny brak myślenia
![]()
![]()
![]()
Albo mówisz o wynajmie lawet bez kierwcy bez paliwa tylko samo auto to się zgodze ale to nie zrobi nigdy 200 złMoże nie sprecyzowałem, chodzi mi o autolawete bez kierowcy i paliwa!!! Nie wiem o jaką odległość chodzi dla tego strzeliłem 200zł dla podkreślenia że na prawdę nie drogo w porównaniu z zezłomowaniem auta za 80k czy utratą życia.

Aczkolwiek to nie zmienia faktu, że Foose za 80 tysi zmienił wartość na 60 gr/kg

- Ford Mustang Mach I 429
- Chevy Camaro Z/28 LS1
- Chrysler Voyager III CRD
- Pontiac Trans Am GTA
- Buick Electra 1971 455
- Pontiac Grand Prix Seventh Generation
- Chevy Camaro Z/28 LS1
- Chrysler Voyager III CRD
- Pontiac Trans Am GTA
- Buick Electra 1971 455
- Pontiac Grand Prix Seventh Generation
- zaworek1
- Forumowicz
- Model: GT'06 Roush
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: Screaming Yellow
Odkupię działające części 
Jedyny w UE. Oryginalny. Niepowtarzalny. Idę się napić naprawdę
(((

Jedyny w UE. Oryginalny. Niepowtarzalny. Idę się napić naprawdę

- Madasek
- Forumowicz
- Model: 2007 Shelby GT
- Kolor: Czarny srebrne pasy
- co wy z tym Foose? to tylko GT-R aczkolwiek i tak szkoda....
- no kolega wynajmował lawete 450zł an dwa dni ale bez kierowcy i paliwa
- stang67 mojego byś nie kupil

a tak apropo GT-R
http://regencycustomparts.com/mustang.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
widze że firma sie podzielila stad moze malo tych konwersji w usa a moze dlatego ze sie slabo sprzedawalo bo nie stoi za nim zadne nazwisko typu Roush, Saleen, Foose czy Shelby defakto jest to taki kompleksowy bodykit.
Tyle że jak dla mnie to akurat to czyni go bardziej wyjątkowym że jest ich tak mało
a jesli chodzi o stylizację zewnętrzną to dla mnie czołówka a połączenie czarnego z srebrnym wyszło najlepiej jedynie Parnelli Jones mnie bardziej urzeka
także jak masz pragnienie go odbudowac stefan... spytaj na tej stronie jaki to dach, wyglada na taki jak montują w saleenie czy GT500KR
- no kolega wynajmował lawete 450zł an dwa dni ale bez kierowcy i paliwa
- stang67 mojego byś nie kupil

a tak apropo GT-R
http://regencycustomparts.com/mustang.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
widze że firma sie podzielila stad moze malo tych konwersji w usa a moze dlatego ze sie slabo sprzedawalo bo nie stoi za nim zadne nazwisko typu Roush, Saleen, Foose czy Shelby defakto jest to taki kompleksowy bodykit.
Tyle że jak dla mnie to akurat to czyni go bardziej wyjątkowym że jest ich tak mało

także jak masz pragnienie go odbudowac stefan... spytaj na tej stronie jaki to dach, wyglada na taki jak montują w saleenie czy GT500KR