pozdrawiam
Moderatorzy: mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz, mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz
Hej JAZ - śledź wątek naszych spotów w 3mieście - niedługo może w końcu uda się coś zorganizowaćjaz1 pisze:Witam wszystkich forumowiczów:) Jestem z Trójmiasta, jak narazie bez konika ale mam nadzieję że to się niedługo zmieni. Pozdrawiam.
Zawsze chciałem Lightning. Facet, ktory pracuję znim ma jednegoarkadio pisze:Dzień dobry , mam na imię Arkadiusz , 38L , zachodniopomorskie/Pniewo , co prawda nie mam Mustanga i nie wiem na jakim forum mam się podziać ze swoim Lightning-iem , przygarniecie mnie tutaj ??![]()
pozdrawiam
cornholio01 pisze:Witam wszystkich,narazie jeżdżę Mondeo:D,ale planuje zakup Mustanga i przyda się wasza pomoc:D
Ok, napewno bede sledziltom.tom pisze:Hej JAZ - śledź wątek naszych spotów w 3mieście - niedługo może w końcu uda się coś zorganizowaćjaz1 pisze:Witam wszystkich forumowiczów:) Jestem z Trójmiasta, jak narazie bez konika ale mam nadzieję że to się niedługo zmieni. Pozdrawiam.