MUSTANG RACE 2014 pogaduchy organizatorów

widoczny tylko dla organizatorów
Awatar użytkownika
bedzin
Forumowicz
Model: Mustang GT 2000
Silnik: V8 4.6
Kolor: srebrny

Re: MUSTANG RACE 2014 pogaduchy organizatorów

Post autor: bedzin » 2013-08-20, 23:14

Mały1973 pisze:Takie troszkę pierniczenie za przeproszeniem bo miejscowi wiedza gdzie to objechać, jeszcze nie dawno było goraco i na A1 było po 8-10 km korka bo nagle wszyscy jechali nad morze, a wystarczyłoby troche wiedzy żeby to ominac. Tak jest zapewne w każdym miejscu w kraju tylko do tego potrzeba zaangażowania osób z danego regionu.
Zgadza się ale potem wjazd do małych nadmorskich kurortów mogą być zawalone a tego już się zbytnio nie ominie... Ale takie są uroku morza w lecie. Coś za coś. Nie ważne jaki wypadnie termin, musimy się spiąć, ostro ruszyć regionalnych aby wszystko było zgrane i nie było jakiś wpadek drogowych. Kto jak kto, ale Mustang Klub DA RADĘ!!!!

Awatar użytkownika
CFO80
Młodszy Forumowicz
Model: CFO

Post autor: CFO80 » 2013-08-20, 23:17

znalazłem powód, żeby zrobić w lipcu :-)
Naciągnijmy na sponsoring Mustang Race dystrybutora filmu http://www.filmweb.pl/film/Szybcy+i+w%C ... 014-678251" onclick="window.open(this.href);return false;

Marcin | CFO

Kuba
Członek Honorowy MKP
Model: S281 SC
Silnik: inny V8
Kolor: Wściekle czerwony

Post autor: Kuba » 2013-08-20, 23:21

CFO80 pisze:znalazłem powód, żeby zrobić w lipcu :-)
Naciągnijmy na sponsoring Mustang Race dystrybutora filmu http://www.filmweb.pl/film/Szybcy+i+w%C ... 014-678251" onclick="window.open(this.href);return false;
Dobre :ok:

Awatar użytkownika
MAX
Stowarzyszenie MKP
Model: Fastback GT V8 68
Silnik: V8 5.0
Kolor: Blue & Black
Stajnia: Stajnia Małopolska
Kontakt:

Post autor: MAX » 2013-08-20, 23:22

CFO80 pisze:znalazłem powód, żeby zrobić w lipcu :-)
Wiesz ile ja mam pomysłów i miałem na MR 2013 co z tego do nich musimy trafić już teraz najpóźniej do końca października.
Włodarczyk
http://biznes.pl/wiadomosci/raporty/jed ... detal.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Coca cola

Red Bull

red bull mobile

McDonald’s...

tel 504 266 504
As-PROFI
IMPORTUJEMY MARZENIA
Zrealizowane marzenia: IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIII IIII
www.asprofi.pl
https://www.facebook.com/import.usa.max

Awatar użytkownika
sławekw
Forumowicz
Kontakt:

Post autor: sławekw » 2013-08-20, 23:25

Kuba pisze:(...) Sławek - informacje że "później będzie tylko gorzej" nie jest argumentem. Wiemy, że masz doświadczenie w tego typu sprawach i dlatego właśnie od Ciebie oczekuje podania twardych danych popierających Twoje zdanie. (...)
Mam znajomych we Władysławowie i w Darłowie i każdy z nich mówi, że sierpień jest najbardziej obleganym miesiącem. W tym miesiącu, tak jak mówili mają największy utarg i największy ruch jeżeli chodzi o noclegi i posiłki.... mam możliwość przenocować u nich za darmo, ale pod koniec czerwca, w pierwszych 2-ch tygodniach lipca i we wrześniu, ale 2-ga połowa lipca i sierpień jest to ich "czas żniw", gdzie muszą zarobić na zimę i wiosnę... koniec czerwca będzie bardziej pasował ze względu na małą liczbę wczasowiczów. Ludzie planują urlopy na lipiec/sierpień. Będzie mniejszy ruch, łatwiej będzie się poruszać po miejscowościach, można wynegocjować lepsze ceny niż w sierpniu.

To tak na szybko :]
bedzin pisze:Zgadza się ale potem wjazd do małych nadmorskich kurortów mogą być zawalone a tego już się zbytnio nie ominie
przykładowe Mielno, gdzie jest w zasadzie dwie drogi dojazdu (od wschodu, strony Unieścia i od trasy na Kołobrzeg) a i tak stoi się kupę czasu...

Nic na siłę, wszystko młotkiem :D i wyklepie się coś takiego:
Obrazek

Awatar użytkownika
CFO80
Młodszy Forumowicz
Model: CFO

Post autor: CFO80 » 2013-08-20, 23:28

Z Coca Colą rozmawiałem w tym roku, Jeżeli już to tylko Cola Zero byłaby zainteresowana ale oni przeznaczają budżet na co innego. Taką dostałem odpowiedź.
mogę poszukać bezpośredniego kontaktu do PM z Coli Zero i podesłać.

RedBull sam nie chciał rozmawiać. Obsługuje ich jakaś agencja. Trzeba wybadać jaka i z nią się kontaktować. W tym roku nie udało mi się z nimi skontaktować.

Marcin | CFO

Kuba
Członek Honorowy MKP

Post autor: Kuba » 2013-08-20, 23:54

sławekw pisze:
Kuba pisze:(...) Sławek - informacje że "później będzie tylko gorzej" nie jest argumentem. Wiemy, że masz doświadczenie w tego typu sprawach i dlatego właśnie od Ciebie oczekuje podania twardych danych popierających Twoje zdanie. (...)
Mam znajomych we Władysławowie i w Darłowie i każdy z nich mówi, że sierpień jest najbardziej obleganym miesiącem. W tym miesiącu, tak jak mówili mają największy utarg i największy ruch jeżeli chodzi o noclegi i posiłki.... mam możliwość przenocować u nich za darmo, ale pod koniec czerwca, w pierwszych 2-ch tygodniach lipca i we wrześniu, ale 2-ga połowa lipca i sierpień jest to ich "czas żniw", gdzie muszą zarobić na zimę i wiosnę... koniec czerwca będzie bardziej pasował ze względu na małą liczbę wczasowiczów. Ludzie planują urlopy na lipiec/sierpień. Będzie mniejszy ruch, łatwiej będzie się poruszać po miejscowościach, można wynegocjować lepsze ceny niż w sierpniu.

To tak na szybko :]
bedzin pisze:Zgadza się ale potem wjazd do małych nadmorskich kurortów mogą być zawalone a tego już się zbytnio nie ominie
przykładowe Mielno, gdzie jest w zasadzie dwie drogi dojazdu (od wschodu, strony Unieścia i od trasy na Kołobrzeg) a i tak stoi się kupę czasu...
I właśnie z tych powodów Mielno, Darłowo i Władek odpadły a wierz mi chciałem tam pojechać. Niestety kilka telefonów do hoteli i UM w tych miejscowościach i dostałem baaardzo zimny prysznic. Mierzeja Helska też odpada (Za duży ruch). Niestety w rachubę wchodzą tylko większe nadmorskie miasta.

Awatar użytkownika
sławekw
Forumowicz
Kontakt:

Post autor: sławekw » 2013-08-21, 00:11

bywa i tak... a Mielno Darłowo i Władek mają dużo do zaoferowania... żałuje tylko, że zamek w Malborku nie znalazł się w pierwotnym planie trasy...

Nic na siłę, wszystko młotkiem :D i wyklepie się coś takiego:
Obrazek

Awatar użytkownika
MAX
Stowarzyszenie MKP
Kontakt:

Post autor: MAX » 2013-08-21, 23:37

CFO80 pisze:Z Coca Colą rozmawiałem w tym roku, Jeżeli już to tylko Cola Zero byłaby zainteresowana ale oni przeznaczają budżet na co innego. Taką dostałem odpowiedź.
mogę poszukać bezpośredniego kontaktu do PM z Coli Zero i podesłać.

RedBull sam nie chciał rozmawiać. Obsługuje ich jakaś agencja. Trzeba wybadać jaka i z nią się kontaktować. W tym roku nie udało mi się z nimi skontaktować.
Coca Cola = http://www.publicis.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
RedBull = http://www.sensis.pl" onclick="window.open(this.href);return false;

Zapukasz do nich ?

tel 504 266 504
As-PROFI
IMPORTUJEMY MARZENIA
www.asprofi.pl

Awatar użytkownika
siara
Stowarzyszenie MKP
Model: 2015 GT
Kolor: Black

Post autor: siara » 2013-08-22, 22:10

Mamy sporo miejscowosci kwestia organizacji nawet mozemy wypromowac nasza impreza jakies mniejsze miejscowosci. Fakt przyda sie pomoc ludzi z regionu jesli chowai o wjazd do miejscowqosci to policja moze byc pomocna ale na trasach nikt na mnie utoruje przejazdu wiec takie grupy jak w MR2013 nie wchodza w gre chyba ze bocznymi drogami.

Tak sie uparliscie a moze MAZURY (zapo komarami).

Awatar użytkownika
Mały1973
Forumowicz
Model: Mustang Mach I 1971
Kolor: Medium Blue Metallic
Kontakt:

Post autor: Mały1973 » 2013-08-22, 22:56

siara pisze:Mamy sporo miejscowosci kwestia organizacji nawet mozemy wypromowac nasza impreza jakies mniejsze miejscowosci. Fakt przyda sie pomoc ludzi z regionu jesli chowai o wjazd do miejscowqosci to policja moze byc pomocna ale na trasach nikt na mnie utoruje przejazdu wiec takie grupy jak w MR2013 nie wchodza w gre chyba ze bocznymi drogami.

Tak sie uparliscie a moze MAZURY (zapo komarami).
Dokładnie tak jak piszesz, jest parcie na taką trasę i nic więcej. A mówię to w takim kontekscie, że jak ma trasa tak przebiegać to jaka ma się przydać pomoc ludzi z regionu skoro niestety w Mustangi jest to dużo biedniejsza część niż Polska centralna lub południowa, a jak do tego dołożyć ludzi udzielających się na forum to powstanie tak: Toruń/Bydgoszcz - 2-3 osoby, długo, długo nic, Bart i znowu długo nic aż do Szczecina. To tak oczywiście obrazowo ale taka jest prawda, Padła gdzieś kwestia plakatów ale, że co Mustangi przelecą gdzieś tam autostrada ? Raczej całą satysfakcją byłoby przejechać przez poszczególne miejscowości niż 1/3 trasy w 2,5h nie liczac bramek w zaleznosci od terminu. Super sprawa przejazd autostrada ale tylko jadać w konkrentej sprawie lub coś załatwiajac, a nie jako uczestnik w takiej imprezie.

- Ford Mustang Mach I 429
- Chevy Camaro Z/28 LS1
- Chrysler Voyager III CRD
- Pontiac Trans Am GTA
- Buick Electra 1971 455
- Pontiac Grand Prix Seventh Generation

Kuba
Członek Honorowy MKP

Post autor: Kuba » 2013-08-24, 13:20

Panowie,

lekki zamęt się zrobił na forum. Strasznie dużo informacji w wielu wątkach. Chciałbym uporządkować kilka rzeczy.

Na chwile obecną prowadzone są następujące rozmowy odnośnie hoteli i UM.
Toruń - rozmawia Tomek888, dołącza Hominis i moja skromna osoba, Hotele Bulwar, Copernicus, Merkury i Filmar - czekamy na końcowe oferty.
Gdynia - ogarnia TomTom i na razie ja - na pewno ktoś dołączy - pewnie Bart, hotele Przymorze i Accord Gdynia - czekamy na końcowe oferty
Kołobrzeg- hotel zobowiązał się ogarnąć Pavulon który ma dobre kontakty z właścicielami Marine oraz Ronin (kawalkada i wystawka),
Międzyzdroje - na razie rozmawiam ja, ale mam nadzieję, że Świadeka dołączy - Hotel Bagiński, Amber Baltic, Aurora - czekamy na końcowe oferty,

Ja ze swojej strony bardzo chętnie całościowo ogarnę temat hoteli na całej trasie (oczywiście z pomocą lokalnych szefów) oraz kontaktu z Urzędem Miasta w MIędzydrojach oraz oczywiście pomogę tam gdzie trzeba.

Proponuję wyznaczyć jedną osobę, która mogłaby ogarniać temat sponsorów na zasadzie, że wszyscy pracują nad sponsorami, ale ktoś musi tym zarządząc tak aby na przykład nie sprzedać 2 razy naklejki na przedniej szybie - kto się tego podejmie?? SĄ CHĘTNI?

Uważam, że do końca sierpnia trzeba powiesić na forum ogólnym listę osób organizujących MR2012 wraz z ich funkcjami, aby było wiadomo z kim się kontaktować.

Awatar użytkownika
MAX
Stowarzyszenie MKP
Kontakt:

Post autor: MAX » 2013-08-24, 14:23

Kuba pisze:Panowie,

Proponuję wyznaczyć jedną osobę, która mogłaby ogarniać temat sponsorów na zasadzie, że wszyscy pracują nad sponsorami, ale ktoś musi tym zarządząc tak aby na przykład nie sprzedać 2 razy naklejki na przedniej szybie - kto się tego podejmie?? SĄ CHĘTNI?
Jeśli chcecie, poprowadzę ten temat ?

tel 504 266 504
As-PROFI
IMPORTUJEMY MARZENIA
www.asprofi.pl

Awatar użytkownika
bart
Stowarzyszenie MKP
Model: GT
Silnik: V8 4.6
Kolor: windveil blue

Post autor: bart » 2013-08-25, 12:03

czolem,
jedna osoba kooooordynujaca dzialania/poszukiwania sponsorow - sluszna koncepcja - Max jakos pierwszy chetny :)
ja sie nie zglaszam bo byc moze za 2 czy 3 tygodnie wylece na islandie, jak mi sie cos zmieni to dam znaka bo jest ryzyko ze zostane w kraju na dluzej.......

miejscowosci nadmorskie, sa do przejscia/przejechania, jednak jest jeden wazny warunek ktorego mozemy nie przejsc, trzeba do nich wjezdzac skoro swit, nie ma szansy spania do 9-10....... wjazd na wystawke najpozniej o 8 i mijamy korki, we weekendy to nawet trzeba o 7 wjechac.

gdynia, tom.tom juz atakuje - zdzwonie sie z nim co mu sie udalo i jak co to razem zaatakujemy :)

proponuje w tym roku sponsorow ciagnac/namawiac na kase a imprezy (nie ma litosci!!!) sporobowac zorganizowac w lokalizacjach przy pomocy miast. atakujac miasta odpowienio szybko, miasto ma szanse nas wcisnac w kalendarz imprez i przeznaczyc budzet na scene, naglosnienie/impreze. jednak raczej nie beda to imprezy na 1h lecz dluzej!

mamy czas, postarajmy sie wiecej kasy wycisnac ze sponsorow.
a i jeszcze jedna sprawa, proponuje przeglosowac kolejnosc zgloszen do imprez, chodzi mi o uprzywilejowanie w zapisach i kosztach czlonkow MKP.

i jeszcze hotel, proponuje dogadac sie z hotelem w redzie IBIS http://www.ibisstylesreda.pl" onclick="window.open(this.href);return false;, lub w rumi FALKO http://www.hotelfalko.pl" onclick="window.open(this.href);return false;, doskonala baza na wypady do gdyni czy tez na polwysep! do gdyni okolo 20km i do wladka tez 20km.

http://www.facebook.com/memoriginpolska" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.facebook.com/balticuspolska" onclick="window.open(this.href);return false;

Kuba
Członek Honorowy MKP

Post autor: Kuba » 2013-08-25, 13:55

bart pisze:czolem,
jedna osoba kooooordynujaca dzialania/poszukiwania sponsorow - sluszna koncepcja - Max jakos pierwszy chetny :)
ja sie nie zglaszam bo byc moze za 2 czy 3 tygodnie wylece na islandie, jak mi sie cos zmieni to dam znaka bo jest ryzyko ze zostane w kraju na dluzej.......

miejscowosci nadmorskie, sa do przejscia/przejechania, jednak jest jeden wazny warunek ktorego mozemy nie przejsc, trzeba do nich wjezdzac skoro swit, nie ma szansy spania do 9-10....... wjazd na wystawke najpozniej o 8 i mijamy korki, we weekendy to nawet trzeba o 7 wjechac.

gdynia, tom.tom juz atakuje - zdzwonie sie z nim co mu sie udalo i jak co to razem zaatakujemy :)

proponuje w tym roku sponsorow ciagnac/namawiac na kase a imprezy (nie ma litosci!!!) sporobowac zorganizowac w lokalizacjach przy pomocy miast. atakujac miasta odpowienio szybko, miasto ma szanse nas wcisnac w kalendarz imprez i przeznaczyc budzet na scene, naglosnienie/impreze. jednak raczej nie beda to imprezy na 1h lecz dluzej!

mamy czas, postarajmy sie wiecej kasy wycisnac ze sponsorow.
a i jeszcze jedna sprawa, proponuje przeglosowac kolejnosc zgloszen do imprez, chodzi mi o uprzywilejowanie w zapisach i kosztach czlonkow MKP.

i jeszcze hotel, proponuje dogadac sie z hotelem w redzie IBIS http://www.ibisstylesreda.pl" onclick="window.open(this.href);return false;, lub w rumi FALKO http://www.hotelfalko.pl" onclick="window.open(this.href);return false;, doskonala baza na wypady do gdyni czy tez na polwysep! do gdyni okolo 20km i do wladka tez 20km.
Bart, jeśli chodzi o hotele to staramy się brać te które są blisko plaży.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Mustang Race 2014”