Ja osobiście kibicuje z całych sił i od początku chce zadać pytanie czy będzie można się nim przejechać po zakończeniu prac

Zagląda zagląda - ale moja wiedza jest na tak niskim poziomie w porównaniu do Waszych wpisów, że mogę jedynie kibicować (ew. wesprzeć logistycznie podrzucając kratę piwa).muarah pisze:Nie wiem czy ktoś tu jeszcze zagląda p,oza Rickiem.. no i mną![]()
Ale tak czy inaczej raportuję, że kupiłem juz komplet panewek i wszystkie (main, rod, cam) są firmy King, seria HP, wydaje mi się, że to najlepsze panewki z łatwo dostępnych
W smie to jest jakas mysl, trzeba sie w koncu umowic na takie "warsztaty logistyczne"DonMario pisze:Zagląda zagląda - ale moja wiedza jest na tak niskim poziomie w porównaniu do Waszych wpisów, że mogę jedynie kibicować (ew. wesprzeć logistycznie podrzucając kratę piwa).muarah pisze:Nie wiem czy ktoś tu jeszcze zagląda p,oza Rickiem.. no i mną![]()
Ale tak czy inaczej raportuję, że kupiłem juz komplet panewek i wszystkie (main, rod, cam) są firmy King, seria HP, wydaje mi się, że to najlepsze panewki z łatwo dostępnych
oj tak warsztaty logistycznemuarah pisze:W smie to jest jakas mysl, trzeba sie w koncu umowic na takie "warsztaty logistyczne"DonMario pisze:Zagląda zagląda - ale moja wiedza jest na tak niskim poziomie w porównaniu do Waszych wpisów, że mogę jedynie kibicować (ew. wesprzeć logistycznie podrzucając kratę piwa).muarah pisze:Nie wiem czy ktoś tu jeszcze zagląda p,oza Rickiem.. no i mną![]()
Ale tak czy inaczej raportuję, że kupiłem juz komplet panewek i wszystkie (main, rod, cam) są firmy King, seria HP, wydaje mi się, że to najlepsze panewki z łatwo dostępnych![]()
![]()