ale to moje zdanie
Jeszcze niema nowego regulaminu ale w tamtym roku było jakoś tak że seryjne auta bodajże do roku 1990 lub nowsze ale na zawieszeniu od 1990 startowały w klasie klasyków więc teoretycznie SN95 by się załapał, ale że mój nie do końca seria i nie będę robić konkurencji MuarahXerofaN pisze:to w koncu bedzie mozna przyjechac nie tylko starociamina te imprezy CA? jakos trzeba sie zglaszac duzo wczesniej? 200-300zl to nie taj duzo jak za jakis trackday. dajcie znac to moze bym sie z wami wybral.
klasa klasyki do ok 1990rlamina pisze:to w końcu jaki wiek pojazdów jest dozwolony?
Brawo! To ja juz zglaszam zespollamina pisze:no to ja bym sie wpisywał na razie z 2011 rocznikiem.
No pięknie, widzę, że mi tu ciśnienie robicie. Ja jestem na tak i wystartuję, ale nie wiem, czy z autem się wyrobię na maj, no i wiem, że już jeden termin odpada u mnie (koniec maja), bo mnie nie będzie, a drugi jest nie pewny. Tak czy inaczej pojawię się na tylu ilu będę mógł.muarah pisze:Dawaj Xerofan, jedziemy! Mysle, ze dolaczy tez Mr Jackson swoim extremalnym Carboneiro![]()
Kto jeszcze? Wiecej smiałków trzeba![]()
Myślę, że mozemy byc didatkowo klasyfikowani jako mustangi, tylko musi nas byc wiecej, ile tego nie wiem ale min 4 zalogi. Zawsze jest jeszce klasa open, tam kazda potwora znajdzie swego amatora.. a i jest dobra wiadomosc dla niektórych: slicki dozwolone w kazdej klasie;-) ale ja raczej nie skorzystam, wystarcza mi na sam tył dobre gumy z homologacja drogowa, tez nie sa zle