Kierowca Race Car'a - wytyczne
- lamina
- Stowarzyszenie MKP
- Model: GT390 1968
- Silnik: inny V8
- Kolor: Highland Green
- Stajnia: Stajnia Mazowiecka
Re: Kierowca Race Car'a - wytyczne
musiałbyć sprężynę w klapie wymienićmuarah pisze:Kurczę zobaczycie, ja też taki zamontuję w moim bolidzie

- muarah
- Stowarzyszenie MKP
- Model: Mustang 351C, 1970
- Kolor: hulla blue
- Kontakt:
Czujny jesteślamina pisze:musiałbyć sprężynę w klapie wymienićmuarah pisze:Kurczę zobaczycie, ja też taki zamontuję w moim bolidzie

Zamontuję hudrauliczny siłownik, sprzężony z prędkościomierzem i pedałem hamulca

muarah
- Magic
- Forumowicz
- Model: RTR 2012
- Silnik: V6 3.7
- Kolor: BLACK
- Stajnia: Stajnia Dolny Śląsk
- Kontakt:
w końcu największa konkurencja to porsche która ma takie cuda w seriimuarah pisze:Oooo nie wiedziałem, że masz automatycznie wysuwany spoiler, chyba dużo daje w szybkich zakrętach

- Magic
- Forumowicz
- Kontakt:
to jest track day
https://www.youtube.com/watch?v=p39qulZfrJ8
kurde zaczynam się zastanawiać nad kupnem bejcy bo to irytujące by auto za 5-10 tyś nie wymaga wkładu finansowego niema mocy a się drogi trzyma i zapiep... jak szalone i dostajemy od tego baty to nie fer

kurde zaczynam się zastanawiać nad kupnem bejcy bo to irytujące by auto za 5-10 tyś nie wymaga wkładu finansowego niema mocy a się drogi trzyma i zapiep... jak szalone i dostajemy od tego baty to nie fer

- lamina
- Stowarzyszenie MKP
Jestem i ja 
" onclick="window.open(this.href);return false;
fajnie jak na automat słychać redukcje
...

" onclick="window.open(this.href);return false;
fajnie jak na automat słychać redukcje

- muarah
- Stowarzyszenie MKP
- Model: Mustang 351C, 1970
- Kolor: hulla blue
- Kontakt:
Z tą ceną i brakiem wkładu to nie przesadzaj, one tylko tak biednie wyglądajądr.killer pisze:to jest track dayhttps://www.youtube.com/watch?v=p39qulZfrJ8

Kolega Konio przecież ma taką, mniej wiecej się orientuję ile kosztowała i ile w nią wkłada a to jeszcze nie jest sprzęt jak te w tym filmie.
Sama klatka do nich to wydatek rzędu 5tys zł..
Ale fakt, że prowadzą się podobno bardzo dobrze!
muarah
- lamina
- Stowarzyszenie MKP
nieśmiało dodam że one są wybebeszone..
a to jest nawet 200kg mniej..
wywal w mustangu aku do bagażnika, wybebesz cały środek , ustaw z przodu negatywa, obniż/ zmeń geometrię wachaczy tylnich zwłaszcza dolnych i nie będzie wcale dużo gorzej przy nakładzie finansowym na poziomie 200-400$
wywal w mustangu aku do bagażnika, wybebesz cały środek , ustaw z przodu negatywa, obniż/ zmeń geometrię wachaczy tylnich zwłaszcza dolnych i nie będzie wcale dużo gorzej przy nakładzie finansowym na poziomie 200-400$
- Magic
- Forumowicz
- Kontakt:
znajomy kupił e30 325 170KM ze szperą chyba fabryczną, założył tylko sprężyny obniżające i to lata jakmuarah pisze:Z tą ceną i brakiem wkładu to nie przesadzaj, one tylko tak biednie wyglądajądr.killer pisze:to jest track dayhttps://www.youtube.com/watch?v=p39qulZfrJ8
kurde zaczynam się zastanawiać nad kupnem bejcy bo to irytujące by auto za 5-10 tyś nie wymaga wkładu finansowego niema mocy a się drogi trzyma i zapiep... jak szalone i dostajemy od tego baty to nie fer![]()
Kolega Konio przecież ma taką, mniej wiecej się orientuję ile kosztowała i ile w nią wkłada a to jeszcze nie jest sprzęt jak te w tym filmie.
Sama klatka do nich to wydatek rzędu 5tys zł..
Ale fakt, że prowadzą się podobno bardzo dobrze!

to to ja już mam wszystko zrobionelamina pisze:nieśmiało dodam że one są wybebeszone..
wywal w mustangu aku do bagażnika, wybebesz cały środek , ustaw z przodu negatywa, obniż/ zmień geometrię wachaczy tylnich zwłaszcza dolnych i nie będzie wcale dużo gorzej przy nakładzie finansowym na poziomie 200-400$

może i pcham się stanowczo na zagrzebką wodę ale jakiś trzeba mieć cel choćby był nie realny, a zaczyna mnie to męczyć i niema na to złotego sposobu bez bańki na koncie i już nie wiem co mam zupełnie robić.

- Magic
- Forumowicz
- Kontakt:
no i wszystko się wydało by nie było więcej jakiś teorii spiskowych po hamowni wyszło 172KM
silniczek nie jest już młody a patrząc po wykresach z USA to jest w normie tylko miałem nadzieję że długie kolektory i pełen przelot jednak coś da a tu bieda i to straszna teraz nie mam co się dziwić że tak na prostych dostaję.

- Koral
- Forumowicz
- Model: GT CS8 +500HP
- Silnik: V8 4.6
- Kontakt:
- shelbykaca
- Forumowicz
- Model: odkładam ,BOSS429
- Kolor: czarny mat
Mistrzostwo Świata..Koral pisze:Kierowca Race Car'a - wytyczne:

Mając trzynaście lat myślałem tylko o miłości. Potem kochalem juz tylko mustanga....
https://youtu.be/LlKkds2Lhx8" onclick="window.open(this.href);return false;
https://youtu.be/LlKkds2Lhx8" onclick="window.open(this.href);return false;