Czytamy, czytamy,tak trzymaj,a jak koń ruszy to dopiero będzie radość!!!!

Wesołych Świąt
pozdrawiam
harry

coraz bliżej
  coraz bliżej 
 ale ta niebieska to tez ciekawy patent, rozwaze, dzięki!
  ale ta niebieska to tez ciekawy patent, rozwaze, dzięki!Dzieki Spontan za szybka dostawe, no i mam nadzieje, ze wrociles do domu po tym lodzie przodem a nie bokiem czy tylemSPONTAN pisze:Kolejna partyjka części silnika przekazana mi przez Muarah'a dotarła wczoraj do Stecacoraz bliżej

muarah pisze:Nie wiem czy ktoś tu jeszcze zagląda p,oza Rickiem.. no i mną
Ale tak czy inaczej raportuję, że kupiłem juz komplet panewek i wszystkie (main, rod, cam) są firmy King, seria HP, wydaje mi się, że to najlepsze panewki z łatwo dostępnych
też tak mampudel pisze:muarah pisze:Nie wiem czy ktoś tu jeszcze zagląda p,oza Rickiem.. no i mną
Ale tak czy inaczej raportuję, że kupiłem juz komplet panewek i wszystkie (main, rod, cam) są firmy King, seria HP, wydaje mi się, że to najlepsze panewki z łatwo dostępnych
zaglądam i ja ale się nie znam i nie mam nic do powiedzenia poza tym że odwalasz kawał dobrej roboty!

, czesto dopytuje czy cos sie dzieje w temacie
  , czesto dopytuje czy cos sie dzieje w temacie  

- nasza dewiza
  - nasza dewiza 
Przyjrzałem się tej zmyślnej uszczelce z niebieskiegu silikonu i muszę przyznać, że to super sprawa. Zmieniam koncept, komplet "overall" wypada, zamawiam oddzielnie tę niebieską uszczlkę, oddzielnie uszczelki głowic i oddzielnie resztę uszczelek. Dzięki Erte za dobre wskazówki!ERTE pisze:ten zestaw jest do wszystkich silników SBF włącznie z 5.0HO i mi się tak trafiło że była tylko połowa uszczelki miski olejowej, a do 5,0 były 2 ;/
od razu lepiej zamówić jednoczęściową
http://www.summitracing.com/int/parts/f ... /overview/" onclick="window.open(this.href);return false;