Spontan & Magkri - osobiście uważam że bez was to wszystko miałoby małe szanse na powodzenie (nikomu innemu nie ujmując) atmosfera jaką tworzycie we warsztacie jest niesamowita, wręcz rodzinna

trzeci po Celim i Maxie.... ale mam nadzieję, że się jakoś to ułożyMAX pisze:Materiał wspaniały z drugiej jednak strony zobowiązujący do działania.
Podobnie jak Celi, ja również podchodzę do tego projektu mało optymistycznie, w niedzielę podłożyliśmy pod tym projektem przysłowiowy kamień węgielny. Tryby tego przedsięwzięcia ruszyły pełną parą, ja jako pierwszy wyłaniam się z tych niewiernych klubowiczów i deklaruję pomoc w tym projekcie a co mi tam.
po co stroker?? od razu 429 BOSS 302 i po problemie... wielokrotnie pod koniec lat 60 i na początku 70 zdobywał tytuły mistrzowskie....Piotrek86skc pisze:Myślę, że każdy chętnie przerobi w waszym zakładzie trochę roboczogodzin,a jak dołożycie do tego miskę leczo do będziecie mieli masę chętnych;D Sam muszę przyznać, że chętnie pomogę dokształcając się przy składaniu silnika:D
Może tak strokerek??
cóż, każdy czyta tak jak fantazjujePiotrek86skc pisze:chyba miało być pobrudzić bo jak nie to się wypisuję;P
fajnie! w końcu będzie widać żywy progres.muarah pisze:cóż, każdy czyta tak jak fantazjujePiotrek86skc pisze:chyba miało być pobrudzić bo jak nie to się wypisuję;P![]()
może lepiej wziąć rękawice, hehe..
Żebyśmy wyglądali naprawdę jak zespół to jest taka propozycja, coby sobie zakupić jakies fajne kombinezony do pracy, obrandować symbolami naszego projektu i naszych partnerów (z V8 Motors na czele). Dzięki temu na fotkach i w filmach Bielka będziemy wyglądać wystrzałowo![]()
Szukałem takich kombinezonów, chce teraz jeden przetestować i cos zaproponuję...
A przy okazji to ze Spontanem ustaliśmy już wstępny termin kolejnego spotkania, tym razem już nieco bardziej roboczego: sobota, 17 listopada