Mustang Race 2013 ------> pogaduchy
Moderatorzy: celibad, horse, celibad, horse
- Gabriel
- Forumowicz
- Model: GT Premium
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: Bordowy z biołymi paskami
Re: Mustang Race 2013 ------> pogaduchy
Hehe, jak z nim mejlowalem jakis czas temu to mowil, ze "w przyszlym tygodniu" 
Wiec nie jestem zaskoczony

Wiec nie jestem zaskoczony

- pavlito
- Stowarzyszenie MKP
- Model: GT 05 premium manual
- Kolor: Sonic Blue
Start jest w Parku Praskimmaciek 11 pisze:My też przyjedziemy dzień wcześniej - najprawdopodobniej będziemy spać w Hotelu Borowina koło Konstancina. Niedaleko od startu, a na uboczu i święty spokój.siara pisze:Mnie bardziej interesuje gdzie tu ew sie przespac blisko startu bo chyba bede musial zrobic z zona ok 2000KM zanim dojade do WAWY na start MR2013musze dzieci dostarczyc do rodzicow do NIEMIEC

-
- Stowarzyszenie MKP
- Model: GT
- Kolor: czerwony
Wszystkich planujących noclegi z soboty na niedzielę zapraszam do Góry Kalwarii. Korzyść jest taka, że biorąc pokój w hotelu Podzamcze nie musicie go opuszczać, wszystkie rzeczy zostają bo wieczorem w niedzielę i tak tu traficie a odległość praktycznie ta sama co z hotelu Borowina... Do tego mamy wynegocjowane dobre ceny dla uczestników MR.
-
- Forumowicz
- Model: 2007 Coupe
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: Biel/Czerń
Spoko pomysł,ale jak się dogadać? Jest możliwośc jakoś przez forum czy dzwonić do hotelu i rezerwować?
Będę wdzięczny za odpowiedź

- siara
- Stowarzyszenie MKP
- Model: 2015 GT
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: Black
Podaj link do Hotelu ew namiary na osobe ktora zajmuje sie ta sprawa.
- MaciekW
- Stowarzyszenie MKP
- Model: MY 2014 GT
- Kolor: black
- Stajnia: Stajnia Dolny Śląsk
Dogadać się najlepiej po Polsku - dzwoniłem, sprawdzałem - rozumieją!Lopez pisze:Spoko pomysł,ale jak się dogadać? Jest możliwośc jakoś przez forum czy dzwonić do hotelu i rezerwować?

Co do soboty to mam wątpliwości, bo mają tam wesele - przynajmniej tak zrozumiałem. Jeszcze sprawdzę, jak będę rezerwował dla siebie - może jednak pojadę tam, a nie do Borowiny.
Korzyść jest rzeczywiście taka, że zmieniać hotelu nie trzeba - odpada jedno pakowanie

Pavlito, wiem, że start w Parku Praskim, ale ja i tak mam ponad 300 km do Warszawy, więc te +/- czterdzieści to już nie odległość

- Adrian
- Forumowicz
- Model: Brutal
- Silnik: inny V8
- Kolor: Orange
- Kontakt:
Może warto zastanowić się nad implementacją aplikacji glympse do MR2013. http://www.glympse.com/
Dzięki tej aplikacji widzowie, czy to z fanpage'a czy też inni jeźdźcy z forum, którzy zechcą dołączyć się do nas będą widzieli w czasie rzeczywistym naszą dokładną pozycję na mapie/trasie + np. z jaką prędkością dany pojazd jedzie.
Polega to na tym, że chwilą włączenia apki i wybrania takich ustawień jakie chcemy udostępniamy czasowy link lub link, który wygaśnie po określonym przez nas czasie lub po dotarciu do wyznaczonego przez nas punktu/celu. Link później jest wysyłany albo do kogoś smsem albo emailem albo udostępniany na fb wszystkim lub wybranym odbiorcom.
Apka ta była w użyciu podczas tegorocznego Gumballu 3000 i dała dodatkowe wrażenia oraz frajdę osobom, które nie mogły ruszyć się poza 4 ściany ale duchem były z rajdowcami.
Dzięki niej również i my w Krakowie mogliśmy idealnie wpaść w trasę osób z którymi chcieliśmy się spotkać na Gumball'u.
Ile pojazdów i załóg tyle może być linków. Np. fanpage każdego z członków tegorocznego MR. Oczywiście jeden link może być udostępniany na fp MKP.
Dzięki tej aplikacji widzowie, czy to z fanpage'a czy też inni jeźdźcy z forum, którzy zechcą dołączyć się do nas będą widzieli w czasie rzeczywistym naszą dokładną pozycję na mapie/trasie + np. z jaką prędkością dany pojazd jedzie.
Polega to na tym, że chwilą włączenia apki i wybrania takich ustawień jakie chcemy udostępniamy czasowy link lub link, który wygaśnie po określonym przez nas czasie lub po dotarciu do wyznaczonego przez nas punktu/celu. Link później jest wysyłany albo do kogoś smsem albo emailem albo udostępniany na fb wszystkim lub wybranym odbiorcom.
Apka ta była w użyciu podczas tegorocznego Gumballu 3000 i dała dodatkowe wrażenia oraz frajdę osobom, które nie mogły ruszyć się poza 4 ściany ale duchem były z rajdowcami.
Dzięki niej również i my w Krakowie mogliśmy idealnie wpaść w trasę osób z którymi chcieliśmy się spotkać na Gumball'u.
Ile pojazdów i załóg tyle może być linków. Np. fanpage każdego z członków tegorocznego MR. Oczywiście jeden link może być udostępniany na fp MKP.
'95 GT http://tiny.pl/gj5qs
'01 Cobra viewtopic.php?f=84&t=5153&start=105
'11 GT '13 GT302 Custom viewtopic.php?f=85&t=8986&p=156084#p156084
'01 Cobra viewtopic.php?f=84&t=5153&start=105
'11 GT '13 GT302 Custom viewtopic.php?f=85&t=8986&p=156084#p156084
-
- Stowarzyszenie MKP
- Model: GT
- Kolor: czerwony
Drugi hotel w Górze Kalwarii w którym będziemy mieszkali to http://www.namariankach.pl" onclick="window.open(this.href);return false; Tam nie będzie wesela . Tam też mamy wynegocjowaną cenę tylko bez śniadania, szczegóły cen zna Pavlito.
- MAX
- Stowarzyszenie MKP
- Model: Fastback GT V8 68
- Kolor: Blue & Black
- Stajnia: Stajnia Małopolska
- Kontakt:
Ok to jest twoja działka na MR 2013 ,zajmij się tymadriank9 pisze:Może warto zastanowić się nad implementacją aplikacji glympse do MR2013. http://www.glympse.com/

tel 504 266 504
As-PROFI
IMPORTUJEMY MARZENIA
Zrealizowane marzenia: IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIII IIII
www.asprofi.pl
https://www.facebook.com/import.usa.max
As-PROFI
IMPORTUJEMY MARZENIA
Zrealizowane marzenia: IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIII IIII
www.asprofi.pl
https://www.facebook.com/import.usa.max
- Sławek
- Forumowicz
- Model: GT 2009
- Kolor: Ebony
Ja już sobie instaluję na androida. Zobaczę jak to działa na drodze dom-praca-dom 

May the Horse be with you!
-
- Członek Honorowy MKP
- Model: S281 SC
- Silnik: inny V8
- Kolor: Wściekle czerwony
Posiadam wolne miejsce w samochodzie - pilot mi odpadł. Zainteresowanych zapraszam na priva.
- Bielek
- Forumowicz
- Model: Mustang 1965 conv
- Kolor: niebieski
- Kontakt:
a tutaj wspomnienia z Mustang Race 2012 http://youtu.be/zSgoR6L3708
[url=http://myrencontres.com]rencontre agricole[/url]
- pavlito
- Stowarzyszenie MKP
- Model: GT 05 premium manual
- Kolor: Sonic Blue
Ja pier.. Bielek... nie mogę się doczekać. A już i tak prawie nie śpię...
btw, pobiłeś sam siebie
btw, pobiłeś sam siebie

- hominis
- Stowarzyszenie MKP
- Model: Ford Mustang GT 2005
- Kolor: Czerwony
...zaczyna się jakaś taka spinka. Cały czas zastanawiam się jak projekty wyjdą w produkcji ... no i w ogóle - reisefieber chyba czy coś :
Bielek, filmik nakręca równo
... 10 days remaining 
Bielek, filmik nakręca równo