Mustang Race 2013 ------> pogaduchy
Moderatorzy: celibad, horse, celibad, horse
-
- Forumowicz
- Model: 2007 Coupe
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: Biel/Czerń
Re: Mustang Race 2013 ------> pogaduchy
Ja osobiście zawsze starałem się ten odcinek omijać. Możliwe uszkodzenia elektryki i opon ,a jak ktoś ma sportowe zawieszenie to masakra z kręgosłupem. Ten odcinek autostrady to same płyty.
- Tom.Tom
- Forumowicz
- Model: X-CHARGED
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: bordo + czarny mat
- Stajnia: Stajnia Pomorze
Pomysł przedłużenia czeskiego etapu o kilka dni fajny - skoro już tam jesteśmy to czemu nie. Tylko żeby się mocna grupka określiła ;-)

:: PAN TOMASZ ZOSTAŁ BOHATEREM W SWOIM GARAŻU - SAM ZAMONTOWAŁ KOMPRESOR! :: viewtopic.php?f=13&t=5243&start=150#p137691
- kegel93
- Młodszy Forumowicz
- Model: GT
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: Fire Red
- Kontakt:
Ja mam pytanko do Was 
Czy jest jakakolwiek możliwość dostania się do jednej z ekipy w której znalazło by się miejsce dla mojej skromnej osoby
Jestem cholernym Fanem Mustanga od młodych lat, osobiście mam doczynienia z nimi praktycznie codziennie mając w mieście ich az/tylko 3 sztuki
Czarne GT, błękitny i czerwony GT chyba najładniejsze
tutaj zaglądam mając konto od 2010 r i ciągle poszerzając ta ,ze tak nazwę pasje 
Mianowicie na odcinku I Warszawa - Lublin
I tak nawiązując do tego pytanie czy ta "moja" nagroda która udało mi się wywalczyć o przyjazd do garazu spontana i "pomoc" przy budowie race car'a mogłaby być zamieniona na "zostanie jednodniowym członkiem ekipy" na ten ze właśnie odcinek/etap tego wielkiego wydarzenia
które niestety w pełni nie jest dla mnie osiągalne 
Kilka osób z klubu właśnie poradziło mi abym napisał zapytanie
a ten odcinek mi leży najbardziej żeby nie robić zamieszania dużego i dlatego ze w Lbn bym sie zatrzymał z Adamem_Ch

Czy jest jakakolwiek możliwość dostania się do jednej z ekipy w której znalazło by się miejsce dla mojej skromnej osoby

Jestem cholernym Fanem Mustanga od młodych lat, osobiście mam doczynienia z nimi praktycznie codziennie mając w mieście ich az/tylko 3 sztuki

Mianowicie na odcinku I Warszawa - Lublin

I tak nawiązując do tego pytanie czy ta "moja" nagroda która udało mi się wywalczyć o przyjazd do garazu spontana i "pomoc" przy budowie race car'a mogłaby być zamieniona na "zostanie jednodniowym członkiem ekipy" na ten ze właśnie odcinek/etap tego wielkiego wydarzenia

Kilka osób z klubu właśnie poradziło mi abym napisał zapytanie

a ten odcinek mi leży najbardziej żeby nie robić zamieszania dużego i dlatego ze w Lbn bym sie zatrzymał z Adamem_Ch

Five For Fighting - 65 Mustang Music Video
http://www.youtube.com/watch?v=ECipNChIi_g
http://www.youtube.com/watch?v=ECipNChIi_g
JEDZIE KTOŚ NA MUSTANG RACE I NIE MA PILOTA??
OFERUJĘ POŁOWĘ SKŁADKI STARTOWEJ
Moze w koncu uda mi sie pojechac
bo non stop cos kolidowalo z mr ;//
OFERUJĘ POŁOWĘ SKŁADKI STARTOWEJ
Moze w koncu uda mi sie pojechac

bo non stop cos kolidowalo z mr ;//
Pozdrawiam,
Adam

Adam

- mdziak
- Rodzynki Stowarzyszenie MKP
- Model: 2011 Premium
- Silnik: V6 3.7
- Kolor: Performance White
slawekw - to moze ja sie zalapiesławekw pisze:że tak pozwolę siebie jeszcze zacytować: "zamiast Ciebie wolałbym jakąś zajebistą, cycatą, gorącą niewiastę z pięknym uśmiechem... może być nawet po 40-tce"

na dzień dzisiejszy nie jadę, mam już plany na sierpień związane z pracą, organizuję odcinek na Lubelszczyźnie i spadam, ale jeżeli dopnę jedną umowę o sponsoring być może będę musiał się zebrać i pojechać...może nie tyle co uczestnik, ale po prostu pojechać....
Nic na siłę, wszystko młotkiem
i wyklepie się coś takiego:

- beatabe
- Stowarzyszenie MKP
- Model: GT 2010
- Kolor: czarny mat
zabrzmiało bardzo zasadniczo i poważniesławekw pisze:na dzień dzisiejszy nie jadę, mam już plany na sierpień związane z pracą, organizuję odcinek na Lubelszczyźnie i spadam, ale jeżeli dopnę jedną umowę o sponsoring być może będę musiał się zebrać i pojechać...może nie tyle co uczestnik, ale po prostu pojechać....

![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)

no niestety, w lutym miałem powiedziane, że mam zrezygnować z organizacji MR ponieważ na sierpień będzie się działo.... na szczęście jakoś się udało przebić i z organizacji odcinka nie rezygnuję, ale na cały rajd mam szlaban... z resztą trochę to jest zagmatwane, nie chce mi się pisać....beatabe pisze:zabrzmiało bardzo zasadniczo i poważnieproponuję: zbierz się i po prostu pojedź
...ja niestety chyba sie nie łapię na te wymagania.....
![]()
![]()
a co do wymagań to są one elastyczne

Nic na siłę, wszystko młotkiem
i wyklepie się coś takiego:

- bart
- Stowarzyszenie MKP
- Model: GT
- Kolor: windveil blue
oj beata beata, przeciez ty jedziesz swoim kuniem, no chyba ze chcesz sie zainstalowac w 2 autach!?!?
"Keine grenzen??????"

"Keine grenzen??????"
http://www.facebook.com/memoriginpolska" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.facebook.com/balticuspolska" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.facebook.com/balticuspolska" onclick="window.open(this.href);return false;
- beatabe
- Stowarzyszenie MKP
- Model: GT 2010
- Kolor: czarny mat
bart pisze:oj beata beata, przeciez ty jedziesz swoim kuniem, no chyba ze chcesz sie zainstalowac w 2 autach!?!?![]()
"Keine grenzen??????"

jasne, że jadę moim bolidem, bez niego jak bez serca

- Adrian
- Forumowicz
- Model: Brutal
- Silnik: inny V8
- Kolor: Orange
- Kontakt:
W MR2014 swoją obecność zapowiada tegoroczny uczestnik Gumball 3000 Team 88 czyli Adrian z Londynu w 2012 GT z mocą na dzień dzisiejszy 700KM, a za rok pewnie i więcej bo pisał, że pracuje nad tym. Obecnie zmienia system hamulców gdyż fabryczne wszystko padło na Gumballu 
Prawdopodobnie będzie też kolega z Węgier z mega custom'owym 2013 GT500 z tegorocznych Kraków Tuning Show

Prawdopodobnie będzie też kolega z Węgier z mega custom'owym 2013 GT500 z tegorocznych Kraków Tuning Show

'95 GT http://tiny.pl/gj5qs
'01 Cobra viewtopic.php?f=84&t=5153&start=105
'11 GT '13 GT302 Custom viewtopic.php?f=85&t=8986&p=156084#p156084
'01 Cobra viewtopic.php?f=84&t=5153&start=105
'11 GT '13 GT302 Custom viewtopic.php?f=85&t=8986&p=156084#p156084
- MAX
- Stowarzyszenie MKP
- Model: Fastback GT V8 68
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: Blue & Black
- Stajnia: Stajnia Małopolska
- Kontakt:
Rollupy w parze z adrianem9 czynią cudaadriank9 pisze:W MR2014 swoją obecność zapowiada tegoroczny uczestnik Gumball 3000 Team 88 czyli Adrian z Londynu w 2012 GT z mocą na dzień dzisiejszy 700KM, a za rok pewnie i więcej bo pisał, że pracuje nad tym. Obecnie zmienia system hamulców gdyż fabryczne wszystko padło na Gumballu

tel 504 266 504
As-PROFI
IMPORTUJEMY MARZENIA
Zrealizowane marzenia: IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIII IIII
www.asprofi.pl
https://www.facebook.com/import.usa.max
As-PROFI
IMPORTUJEMY MARZENIA
Zrealizowane marzenia: IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIII IIII
www.asprofi.pl
https://www.facebook.com/import.usa.max