Bielek pisze:Kręciliśmy dzisiaj na Mazurach. Plan był ambitny i około 1% szans na realizację... ale szczęście dopisało i mamy tooooo:) to czyli to co chciałem uchwycić. Finalnie zobaczycie, że to nie była prosta sprawa...
Dziękuję Muarahowi za załatwienie miejscówki, noclegu w rezydencji. BeacieB, Anecie i Michasiowi, MarcinowiCz za poświęcony czas. Było hardcorowo:) ze względu na temperaturę, godzinę pobudki;)
myślałem że już nie damy rady wyjechać, ale udało się wyśmienicie.
bardzo proszę o powstrzymanie się z wrzucaniem fotek z planu zdjęciowego.
jedna prośba do wszystkich, aby kręcić w tym miejscu musieliśmy zapłacić 500 zł. Jeśli ktoś chciałby się dołożyć to bardzo proszę o prv.
to oczywiscie mój pomysł i ekipa dołączyla się do tego, ale będziemy wdzięczni jeśli się dołączycie.
Jutro będę musiał wydać 200 zł na kilku "aktorów", którzy wystąpią w filmie. Ja oczywiście to pokrywam, ale jeśli ktoś zechce partycypować w kosztach to będę wdzięczny.
Koszty nie są związane z transportem, wyżywieniem itd wyłąćznie z miejscami lub "aktorami", które po ostrych negocjacja propozują takie a nie inne stawki.
pozdro
zdjęcia, miejsce, Towarzystwo, rezydencja (noc lodowata ale woda gorąca- dalej uważam, że na trawie był szron

) no i przede wszystkim Reżyser (w ogóle na nas nie krzyczał i był baaaardzo cierpliwy) - wszystko było super, dzięki za fajne oderwanie od rzeczywistości, szkoda, że tak krótko, jakby co ja jestem do dyspozycji - charytatywnie