Wyprawa na szosę Transfogarską - positiveways

Moderatorzy: celibad, Przemek64, horse, celibad, Przemek64, horse

Michcio700
Młodszy Forumowicz
Model: GT 08, 1965 fastback
Silnik: V8 4.6
Kolor: Czarny x2

Wyprawa na szosę Transfogarską - positiveways

Post autor: Michcio700 » 2013-05-09, 12:25

Mój b. dobry znajomy jest organizatorem positive ways, jeżeli ktoś jest zainteresowany przeżyciem ciekawej przygody, to zapraszam,
poniżej kilka informacji:

Positive Ways jest tworzony z czystą pasją dla Waszej pasji. Chcemy skupić właścicieli wspaniałych samochodów, których przybywa na naszych drogach i dać im możliwość uczestnictwa w zapierających dech w piersiach motoryzacyjnych przygodach. Przygodach stroniących od komercjalizacji, której dookoła nie brakuje. Portal został zainicjowany przez ludzi, którzy sercem i duszą oddają się czterem kółkom i podróżowaniu po naszym pięknym świecie.

Nie zarabiamy na portalu, sumy ze sponsoringu przeznaczamy na eventy. Koszty związane z powstawaniem kolejnych tripów są zminimalizowane. Podczas każdej wyprawy, poza celami postawionymi sobie na początku, jest czas, w którym zaproponujemy Wam kilka ciekawych niespodzianek - form spędzenia przyjemnych chwil także poza gorącymi kabinami waszych maszyn. To Wy, uczestnicy każdego naszego przedsięwzięcia decydujecie o tym, co jeszcze chcielibyście przeżyć. Skok na bunjee? Przelot samolotem nad górami? Nurkowanie u wybrzeży Monte Carlo? Z nami doświadczysz wiele.

Uczestnicy pierwszej edycji Positive Ways to ludzie z różnych sfer. Po rozmowie z każdym z nich, sami obcując na co dzień z super samochodami, odnajdujemy potrzeby takich osób. Podczas kilku dni wyprawy najważniejsza jest przygoda w niesamowitym towarzystwie, które łączy miłość do kwintesencji dzieła motoryzacji. My także chcemy spędzać czas w wyjątkowy sposób, z dala od codziennego chaosu, skupiając się na pięknych zakątkach świata i wyjątkowości naszych samochodów. Myślisz pdobnie? Jedź z nami!

Na całości tras naszych imprez, w tym podczas najbliższej edycji The Transfăgărăşan Prologue, będą nam towarzyszyć ekipy filmowe i fotograficzne, dysponujące między innymi quadrocopterem oraz zapleczem kamer GoPro. Materiały zebrane podczas wyprawy będą dostępne dla wszystkich uczestników imprez Positive Ways. Możecie je wykorzystać również do celów marketingowych – nie mamy nic przeciwko.

Sezon rozpoczęty. Integrujmy się!

Wszelkie dokładne informacje na:
http://www.positiveways.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;

Awatar użytkownika
zaworek1
Forumowicz
Model: GT'06 Roush
Silnik: V8 4.6
Kolor: Screaming Yellow

Re: Wyprawa na szosę Transfogarską - positiveways

Post autor: zaworek1 » 2013-05-09, 15:37

Prawdopodobnie sie wybieram :)

Awatar użytkownika
siara
Stowarzyszenie MKP
Model: 2015 GT
Silnik: V8 5.0
Kolor: Black

Post autor: siara » 2013-05-09, 21:13

Musze sprawdzic czy nie mam nic w planie ale jestem za bylem tam jadac do Bulgarii i musialem pojechac normalna trasa minac ten odcinek tam o ile pamietam trasa jest otwarta od maja do wrzesnia z przejazdem na wlasna odpowiedzialnosc i np mozna trafic na stado 100 owiec na srodku drogi :)

Awatar użytkownika
rafal_04
Forumowicz
Model: GT390
Kontakt:

Post autor: rafal_04 » 2013-05-09, 22:41

Zajefajny event ale chyba dziadkiem nie dam rady tyle przejechac

https://www.facebook.com/FordMustang1968" onclick="window.open(this.href);return false;

Awatar użytkownika
siara
Stowarzyszenie MKP

Post autor: siara » 2013-05-10, 19:44

Mnie zastanawia jedno zarejestrowalem sie znam kwote imprezy i organizator chce by przelac kase nie wiem kto to i tak w ciemno przelac mam czy ktos moze potwierdzic znajomosc tej imprezy/ludzi/organizatorow?

Awatar użytkownika
Stachu_xjr
Forumowicz
Model: GT 2016

Post autor: Stachu_xjr » 2013-05-10, 21:50

A jaki jest przewidywany koszt imprezy ?

Awatar użytkownika
siara
Stowarzyszenie MKP

Post autor: siara » 2013-05-11, 08:26

2k + paliwo z czego 2k nieby pokrywa wszystko

ODPOWIEDZ

Wróć do „2013”