zegarki klubowe
Moderatorzy: celibad, Przemek64, horse, celibad, Przemek64, horse
- bart
- Stowarzyszenie MKP
- Model: GT
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: windveil blue
Re: zegarki klubowe
panowie i panie rowniez.
osobiscie nie podoba mi sie rezerwowanie numerow w sposob na hurrrrra. temat zostal zaczety, cos ciagniemy i najpierw zalatwmy sprawe projektu. pozniej przyjdzie pora na decyzje jak rozdysponowac numery. nie robmy cyrku.
chyba ze rowniez przy okazji klubowicze zdecyduja ze numer jest przypisany do samochodu/czlowieka, ale to juz kwestia innych uzgodnien.
nie mniej jednak i tak sposob w chwili obecnej na "hurrra" nie jest powazny........
a tak poza tym, slawek czy potrzebujesz jakas pomoc w rozmowach z gerlachem? projektantem nie jestem, ale domyslam sie ze gerlach po sugestiach z naszej strony sam zaprojektuje cos? no chyba ze musimy sami to zrobic, to akurat w tej materii moge poprosic mojego grafika czy znajdzie chwile i sile w walce z projektem nietypowym dla niego.
osobiscie nie podoba mi sie rezerwowanie numerow w sposob na hurrrrra. temat zostal zaczety, cos ciagniemy i najpierw zalatwmy sprawe projektu. pozniej przyjdzie pora na decyzje jak rozdysponowac numery. nie robmy cyrku.
chyba ze rowniez przy okazji klubowicze zdecyduja ze numer jest przypisany do samochodu/czlowieka, ale to juz kwestia innych uzgodnien.
nie mniej jednak i tak sposob w chwili obecnej na "hurrra" nie jest powazny........
a tak poza tym, slawek czy potrzebujesz jakas pomoc w rozmowach z gerlachem? projektantem nie jestem, ale domyslam sie ze gerlach po sugestiach z naszej strony sam zaprojektuje cos? no chyba ze musimy sami to zrobic, to akurat w tej materii moge poprosic mojego grafika czy znajdzie chwile i sile w walce z projektem nietypowym dla niego.
http://www.facebook.com/memoriginpolska" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.facebook.com/balticuspolska" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.facebook.com/balticuspolska" onclick="window.open(this.href);return false;
- RAFAŁ (GROSZEK)
- Stowarzyszenie MKP
- Model: był SN95 jest GT2011
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: SREBRNY
no nie jest to tak odrazu hula , ja zapoczątkowałem rezerwację i chciałbym przy tym numerze zostać i myślę że to jest najodpowiedniejszy sposób rozdysponowania numerami może tak się zdarzyć że później komuś numer nie będzie odpowiadał i będą zamiany i podmiany
odrazu proponuję zbierać zaliczkę
odrazu proponuję zbierać zaliczkę
- Sławek
- Forumowicz
- Model: GT 2009
- Kolor: Ebony
Jest już 15 chętnych !!!
W świetle tego co ustaliłem z Gerlach powinniśmy zamówić około 50 szt. Wtedy i tak 50 pójdzie na wolny rynek (dla kolekcjonerów tej marki)
Wstępnie proponuję się nad tym skupić. Jeśli ktoś bardzo lubi jakiś numer, to czemu nie, w końcu to ma być dla przyjemności
Oczywiście takie numery jak 001, 007, 013, 050 itp. mogą być chciane przez wielu
Możemy zrobić losowanie, zamieniać się itp., ale najpierw zdeklarujmy się co do ilości.
Pomysł Barta z wzornictwem tarczy bardzo mi się podoba (szczególnie ta biała) można również zamienić kółko sekundnika na nasze logo (w przypadku jeśli sekundnik jest oddzielny)
Proszę o inne pomysły. Gerlach wykonuje ciekawe grawerki na odwrocie (na dekielku) tam powinno się znaleźć coś na 50 rocznicę i może jakiś przepleciony wizerunek logo mustanga, ale temat jest otwarty oczywiście.
Jaki pasek, a może bransoleta? Jak średnica koperty? Jedni mają wielkie łapsko i inni nie. Uważam że 40-41mm to jest rozmiar w miarę uniwersalny.
O, takie tematy

W świetle tego co ustaliłem z Gerlach powinniśmy zamówić około 50 szt. Wtedy i tak 50 pójdzie na wolny rynek (dla kolekcjonerów tej marki)
Wstępnie proponuję się nad tym skupić. Jeśli ktoś bardzo lubi jakiś numer, to czemu nie, w końcu to ma być dla przyjemności

Oczywiście takie numery jak 001, 007, 013, 050 itp. mogą być chciane przez wielu

Możemy zrobić losowanie, zamieniać się itp., ale najpierw zdeklarujmy się co do ilości.
Pomysł Barta z wzornictwem tarczy bardzo mi się podoba (szczególnie ta biała) można również zamienić kółko sekundnika na nasze logo (w przypadku jeśli sekundnik jest oddzielny)
Proszę o inne pomysły. Gerlach wykonuje ciekawe grawerki na odwrocie (na dekielku) tam powinno się znaleźć coś na 50 rocznicę i może jakiś przepleciony wizerunek logo mustanga, ale temat jest otwarty oczywiście.
Jaki pasek, a może bransoleta? Jak średnica koperty? Jedni mają wielkie łapsko i inni nie. Uważam że 40-41mm to jest rozmiar w miarę uniwersalny.
O, takie tematy

May the Horse be with you!
- Sławek
- Forumowicz
Nie, dzięki dam radę sam ogarnąć temat, a w kwestii projektu być może przyda się nadanie kierunku przez naszego projektanta, niemniej wiem że oni robią to we własnym zakresie w oparciu o nasze, zaproponowane grafiki częściowe. Zobaczymy jeszcze.bart pisze: ...a tak poza tym, slawek czy potrzebujesz jakas pomoc w rozmowach z gerlachem? projektantem nie jestem, ale domyslam sie ze gerlach po sugestiach z naszej strony sam zaprojektuje cos? no chyba ze musimy sami to zrobic, to akurat w tej materii moge poprosic mojego grafika czy znajdzie chwile i sile w walce z projektem nietypowym dla niego.
- bart
- Stowarzyszenie MKP
- Kolor: windveil blue
1. Bart - 0002
2. Rafał (GROSZEK) NUMER -05-
3. Michaś - NUMER -11-
4. Max
5. Spontan
6. Dezo
7. Lamina NUMER -50-
8. Ddario
9. Tomas
10. Sławek
11. Efendi - NUMER -17-
12. mdziak - NUMER -12-
13. Gonsso
14. zaworek - NUMER -07-
15. Kuba - NUMER 01
ugialem sie, choc w tym wypadku zgodze sie z rafalem aby zbierac zaliczki, czyli ogarniamy zdecydowanych klubowiczow. jak ktos nie wplaci to w przypdaku rezerwacji numeru jego numer wpada do puli do wybrania na nowo. chyba ze faktycznie numery 0001, 0007, 00050 itp zarezerwujemy na losowanie? dlatego wlasnie nie wpisywalem numerka wczesniej, chetnych na 1 czy 50 moze byc zdecydowanie wiecej niz na inne numery.
tarcza, duza bedzie sie lepiej komponowala z duzymi cyframi i duzym sekundnikiem, prosto ale z symbolika
mniejszy rozmiar jesli sie da to damski i w tedy bede zainteresowany drugim zegarkiem dla zony.
co do rewersu, to pytanko, czy sie zgodza grawerowac np indywidualnie pod dany model rocznikowy generacjami??? no chyba ze to juz za duze wymagania i decydujemy sie na jeden model?
3. Michaś - NUMER -11-
4. Max
5. Spontan
6. Dezo
7. Lamina NUMER -50-
8. Ddario
9. Tomas
10. Sławek
11. Efendi - NUMER -17-
12. mdziak - NUMER -12-
13. Gonsso
14. zaworek - NUMER -07-
15. Kuba - NUMER 01
ugialem sie, choc w tym wypadku zgodze sie z rafalem aby zbierac zaliczki, czyli ogarniamy zdecydowanych klubowiczow. jak ktos nie wplaci to w przypdaku rezerwacji numeru jego numer wpada do puli do wybrania na nowo. chyba ze faktycznie numery 0001, 0007, 00050 itp zarezerwujemy na losowanie? dlatego wlasnie nie wpisywalem numerka wczesniej, chetnych na 1 czy 50 moze byc zdecydowanie wiecej niz na inne numery.
tarcza, duza bedzie sie lepiej komponowala z duzymi cyframi i duzym sekundnikiem, prosto ale z symbolika

mniejszy rozmiar jesli sie da to damski i w tedy bede zainteresowany drugim zegarkiem dla zony.
co do rewersu, to pytanko, czy sie zgodza grawerowac np indywidualnie pod dany model rocznikowy generacjami??? no chyba ze to juz za duze wymagania i decydujemy sie na jeden model?
http://www.facebook.com/memoriginpolska" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Młodszy Forumowicz
- Model: v6 2013
- Silnik: V6 3.7
- Kolor: Grabber Blue
skoro tak 
1. Bart - -02-
3. Michaś - NUMER -11-
4. Max
5. Spontan
6. Dezo
7. Lamina NUMER -50-
8. Ddario Numer -13-
9. Tomas
10. Sławek
11. Efendi - NUMER -17-
12. mdziak - NUMER -12-
13. Gonsso
14. zaworek - NUMER -07-
15. Kuba - NUMER -01-

1. Bart - -02-
3. Michaś - NUMER -11-
4. Max
5. Spontan
6. Dezo
7. Lamina NUMER -50-
8. Ddario Numer -13-
9. Tomas
10. Sławek
11. Efendi - NUMER -17-
12. mdziak - NUMER -12-
13. Gonsso
14. zaworek - NUMER -07-
15. Kuba - NUMER -01-
- mdziak
- Rodzynki Stowarzyszenie MKP
- Model: 2011 Premium
- Silnik: V6 3.7
- Kolor: Performance White
wszystkie znaki forda w tym mustang sa zastrzezone, ale mozemy stworzys wlasne bazujac na oryginale
podobnie jak logo MKP
podobnie jak logo MKP

- Bielek
- Forumowicz
- Model: Mustang 1965 conv
- Kolor: niebieski
- Kontakt:
Jak już wybierzecie jakiś motyw budzący wątpliwości to dajcie znać. Zapytany bezpośrednio w Fordzie czy możemy sobie na to pozwolić. Z naszego doświadczenia wynika, ze nie robią problemów.
[url=http://myrencontres.com]rencontre agricole[/url]
- tomas
- Stowarzyszenie MKP
- Model: coupe i convertible
- Silnik: inny V8
- Kolor: czerwone coupe 66, granatowe conv. 66,czarne conv. GT 07
1. Bart - -02-
3. Michaś - NUMER -11-
4. Max
5. Spontan
6. Dezo
7. Lamina NUMER -50-
8. Ddario Numer -13-
9. Tomas - NUMER -06-
10. Sławek
11. Efendi - NUMER -17-
12. mdziak - NUMER -12-
13. Gonsso
14. zaworek - NUMER -07-
15. Kuba - NUMER -01-
3. Michaś - NUMER -11-
4. Max
5. Spontan
6. Dezo
7. Lamina NUMER -50-
8. Ddario Numer -13-
9. Tomas - NUMER -06-
10. Sławek
11. Efendi - NUMER -17-
12. mdziak - NUMER -12-
13. Gonsso
14. zaworek - NUMER -07-
15. Kuba - NUMER -01-
- Sławek
- Forumowicz
Ludziska, gadałem właśnie z Gerlachem - musimy zebrać 50 chętnych bo inaczej trudno będzie uruchomić produkcję.
15 osób w 3 dni to zupełnie sporo jak na nas, sądzę że powoli zbierzemy komplet, ale do tej pory nie ruszę tematu z tym wytwórcą
15 osób w 3 dni to zupełnie sporo jak na nas, sądzę że powoli zbierzemy komplet, ale do tej pory nie ruszę tematu z tym wytwórcą

- RAFAŁ (GROSZEK)
- Stowarzyszenie MKP
- Model: był SN95 jest GT2011
- Kolor: SREBRNY
1. Bart - -02-
3. Michaś - NUMER -11-
4. Max
5. Spontan
6. Dezo
7. Lamina NUMER -50-
8. Ddario Numer -13-
9. Tomas - NUMER -06-
10. Sławek
11. Efendi - NUMER -17-
12. mdziak - NUMER -12-
13. Gonsso
14. zaworek - NUMER -07-
15. Kuba - NUMER -01-
16, Alustar -03-
3. Michaś - NUMER -11-
4. Max
5. Spontan
6. Dezo
7. Lamina NUMER -50-
8. Ddario Numer -13-
9. Tomas - NUMER -06-
10. Sławek
11. Efendi - NUMER -17-
12. mdziak - NUMER -12-
13. Gonsso
14. zaworek - NUMER -07-
15. Kuba - NUMER -01-
16, Alustar -03-
- Sławek
- Forumowicz
No takie rzeczy to tylko w T-mobilebart pisze:1.
...mniejszy rozmiar jesli sie da to damski i w tedy bede zainteresowany drugim zegarkiem dla zony.

Ale na poważnie, to ma być jeden model.
-
- Stowarzyszenie MKP
- Kolor: black
RAFAŁ (GROSZEK) pisze:1. Bart - -02-
3. Michaś - NUMER -11-
4. Max