Nie oszczędzales ich, świadczą o tym czasyJake pisze:Super Event, rewelacyjna zabawa! Dziękuję wszystkimTylko opony teraz w opłakanym stanie

Moderatorzy: celibad, Przemek64, horse, celibad, Przemek64, horse
Nie oszczędzales ich, świadczą o tym czasyJake pisze:Super Event, rewelacyjna zabawa! Dziękuję wszystkimTylko opony teraz w opłakanym stanie
To jasne, klasy są dwie, Mustangi:muarah pisze:Chcialbym zrobic tak jak poprzednio ranking czasow Mustangow i zamowic imienne puchary dla najlepszych. Niestety za malo nas było, zeby tworzyc klasy wie jakos inaczej trzeba sobie poradzic. Albo zignorowac roznice albo moze jakies wspolczynniki, jakies pomysly?
To chyba ja byłem ta niemowa bo wsiadlem kilka razy do kilku samochodów zeby pomierzyć czasy i zmniejszyć kolejkę gdy instruktorzy odpoczywali ale nie czułem się kompetentny zeby komuś doradać więc w końcu zamykalem dziobJM63 pisze:Dłuższe ciemne włosy, jeździłem niebieskim BMW, kolega z białego BMW- jasne włosy i okulary, ok 22lata. Oprócz nas był jeszcze Wróbel i człowiek od niego w czarnej kurtce z 'branżowymi' logo. Nie wiem czy gość z wąsem, który głownie stał przy starcie z kimś jeździł. Który to był ten niemowa?
muarah pisze:To chyba ja byłem ta niemowa bo wsiadlem kilka razy do kilku samochodów zeby pomierzyć czasy i zmniejszyć kolejkę gdy instruktorzy odpoczywali ale nie czułem się kompetentny zeby komuś doradać więc w końcu zamykalem dziob
Sie nie przechwalaj tylko przejedz sie kiedyś na torze z Lamina, to jest dopiero killerski Mustangdr.killer pisze:muarah pisze:To chyba ja byłem ta niemowa bo wsiadlem kilka razy do kilku samochodów zeby pomierzyć czasy i zmniejszyć kolejkę gdy instruktorzy odpoczywali ale nie czułem się kompetentny zeby komuś doradać więc w końcu zamykalem dziob
musisz się zemną przejechać to tak cicho nie będziesz siedział![]()
i jak tam pojawiła się jakiś nowy talent ?
ps fajny ten nowy Mustang nie Muarah, jak się przejechałem ostatnio Korala 2011 3,7 to się zakochałem w tym autku a Boss 2013 to musi być wypas
tak buda 2013Olaf pisze:"Niemowa" to chyba ten w czarnej kurtce. Ten co mierzył czasy to się raz przejechał ze mną - dobre rady dawał.
Mauarah - nie, to nie Ty. Ze mną zresztą nie jechałeś.
dr, Killer - chodzi Ci o nową 'budę' Mustanga, typ 2013?? Bo 2011 to chyba była jeszcze 'pośrednia' pomiędzy 2005 a 2012-2013.
2011 - ona raczej średnia z przodu, tył - lampy super za to. Ale V6 ??
pożyjemy zobaczymymuarah pisze:
Sie nie przechwalaj tylko przejedz sie kiedyś na torze z Lamina, to jest dopiero killerski Mustang