https://www.facebook.com/media/set/?set ... ac0f0698d9" onclick="window.open(this.href);return false;
dziekuje wszystkim obecnym, jak zwykle swietnie się z Wami bawiłam i milo było Was zobaczyć

Moderatorzy: celibad, Przemek64, horse, celibad, Przemek64, horse
Wspaniale jeździ ten Twój Mustang, szacunek, że nie bałeś się mnie wpuścić za kółko, dla mnie to była ogromna przyjemność!lamina pisze:dziekuje serdecznie... jak zwykle bylo zajefajnie...
człowiek poznaje auto za każdym razem od nowej strony....
z niecierpliwością czekam na kolejny raz..
dziekuje za mile słowa..... dopingują do dalszych działań....muarah pisze:Wspaniale jeździ ten Twój Mustang, szacunek, że nie bałeś się mnie wpuścić za kółko, dla mnie to była ogromna przyjemność!lamina pisze:dziekuje serdecznie... jak zwykle bylo zajefajnie...
Myślę, że może to być wzór właściwości jednych wśród Mustangów. Przejechałbym się jeszcze nowym Bossem, zeby porównać, nie wiem czy może być lepiej
Jakich dalszych działań? Nie mów tylko ze masz jeszcze jakieś plany?lamina pisze:dziekuje za mile słowa..... dopingują do dalszych działań....muarah pisze:Wspaniale jeździ ten Twój Mustang, szacunek, że nie bałeś się mnie wpuścić za kółko, dla mnie to była ogromna przyjemność!lamina pisze:dziekuje serdecznie... jak zwykle bylo zajefajnie...
Myślę, że może to być wzór właściwości jednych wśród Mustangów. Przejechałbym się jeszcze nowym Bossem, zeby porównać, nie wiem czy może być lepiej
Wydaje mi sie ze w tm nowym naprawde jest super, skup sie na gt390, to moze byc niezly egzekutor;-))lamina pisze:tak... ale ze staruszkiem....
w V6 może tylko śruby eibacha do ustawienia geometri przedniej.... wydaje mi sie ze po zmianie sprężyn koła za bardzo "leżą" i to powoduje takie nerwowe łapanie przyczepności na zakrętach... jak by je troche do pionu jak fabryka miała dać... powinno się poprawić..