No Magda, to tak jak z Mustangiem, nie ma damskich czy męskich, jest tylko Mustangmdziak pisze:Slawek - wiedziałam, ze mogę na Ciebie liczycSławek pisze:Nom, paseczek siem skróci..mdziak pisze:licze, ze beda tez damskie zegarki

Moderatorzy: celibad, Przemek64, horse, celibad, Przemek64, horse
No Magda, to tak jak z Mustangiem, nie ma damskich czy męskich, jest tylko Mustangmdziak pisze:Slawek - wiedziałam, ze mogę na Ciebie liczycSławek pisze:Nom, paseczek siem skróci..mdziak pisze:licze, ze beda tez damskie zegarki
POPIERAM w pełni !!!!Dezo pisze:Świetnie, tylko proszę zwróćcie uwagę żeby mechanizm miał mechaniczny lub automatyczny naciąg - pełna klasyka. Seiko produkuje takie naciągi, zwłaszcza ich automaty są sprawdzone. Żadnych "kwarcówek" na bateryjkę.
Pozdrawiam
Sławek pisze: No Magda, to tak jak z Mustangiem, nie ma damskich czy męskich, jest tylko Mustang
Tylko mechanik, to ma przetrwać do 100 lecia MustangaDezo pisze:Świetnie, tylko proszę zwróćcie uwagę żeby mechanizm miał mechaniczny lub automatyczny naciąg - pełna klasyka. Seiko produkuje takie naciągi, zwłaszcza ich automaty są sprawdzone. Żadnych "kwarcówek" na bateryjkę.
Pozdrawiam