Ale sie spinacie z tym rankingiem.

Aczkolwiek rzeczywiscie podzial wg. mocy wydaje mi sie bardziej naturalny (Tor Poznan tez tak klasyfikuje). A skromny bonus za wiek to moim zdaniem fajna wisienka.
Moderatorzy: celibad, Przemek64, horse, celibad, Przemek64, horse
jezdze neistety fatalnie,a 2lata temu najlepsze czasy mialem tylko dzieki camaro, ktore wybaczalo mi moja nerwowosc i bledy i ani razu nei wypadlo z toru jazdy- mustangiem za kazdym razem mnie obracalo lub wypadalem albo nie wyhamowalem (masakra hamulce i zawieszenie +nerwowy "zmeczony" keirowca-mustang neistety nei wybacza błędów- z Kielc przy takeij jezdzie wrocilbym rozbitym o drzewa lub barierki autem-pamietacie pewnei podobny incydent pieknego czerwonego GTdr.killer pisze: Koral przyznał że już nie sądzi że świetnie jeździ jak zobaczył jak ja jestem wstanie szybko jechać jego autem które fakt na tych balonowych oponach się bujało ale z tą mocą i abs można było powalczyć o 3.10. Po za tym jeszcze raz dzięki Koral że dałeś mi się przejechać super autko, na nowo się zakochałemi zaczynan zbierać kase
![]()
o to chodziłoMarinass pisze:super było! dziękuję tym co pozwolili mi się przejechać na fotelu pasażerasię nakręciłam
a oto fotencje z niedzielnej imprezy na torze: https://picasaweb.google.com/1035339825 ... directlink" onclick="window.open(this.href);return false;
koral pisze:jezdze neistety fatalnie,a 2lata temu najlepsze czasy mialem tylko dzieki camaro, ktore wybaczalo mi moja nerwowosc i bledy i ani razu nei wypadlo z toru jazdy- mustangiem za kazdym razem mnie obracalo lub wypadalem albo nie wyhamowalem (masakra hamulce i zawieszenie +nerwowy "zmeczony" keirowca-mustang neistety nei wybacza błędów- z Kielc przy takeij jezdzie wrocilbym rozbitym o drzewa lub barierki autem-pamietacie pewnei podobny incydent pieknego czerwonego GTdr.killer pisze: Koral przyznał że już nie sądzi że świetnie jeździ jak zobaczył jak ja jestem wstanie szybko jechać jego autem które fakt na tych balonowych oponach się bujało ale z tą mocą i abs można było powalczyć o 3.10. Po za tym jeszcze raz dzięki Koral że dałeś mi się przejechać super autko, na nowo się zakochałemi zaczynan zbierać kase
![]()
)
nie wiem na ile mialo wplyw to ze jechalem prosto z urodzin (mlodszy brat kieroewal) ale na jazde mustangiem na seryjnym zqawiasie i oponach zima/lato 215/65r17 trzeba byc na maxa skoncentrowanym i wypoczetym bo mi ani jednego przejazdu nei udalo sie zrobic tak zeby mnie nei obrocilo lub nie wypadlbym z toru-zrobilem 3przejazdy i za 3x jak juz mnei 2x obrocilo i wylecialem w trawe rozbijaca sterte opon to dalem sobie spokoj i przekazalem auto w szybsze i pewniejsze rece znaczy dr.Killera