Mustang Track Day Ułęż 2013
Moderatorzy: celibad, Przemek64, horse, celibad, Przemek64, horse
Re: Mustang Track Day Ułęż 2013
Ja to jestem sloik i sie nie znam, ale chodzilo mi o trase za Ostrobramska 

-
- Forumowicz
- Model: Pony
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: Tungsten Gray
ale 8 to zdecydowanie za pozno, proponuje 7:30 http://goo.gl/maps/ex5Hj" onclick="window.open(this.href);return false; na tym BP
zrobmy liste
1. XerofaN
zrobmy liste
1. XerofaN
- jaco
- Forumowicz
- Model: Cobra 01
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: Czarny
ale 8 to zdecydowanie za pozno, proponuje 7:30 http://goo.gl/maps/ex5Hj" onclick="window.open(this.href);return false; na tym BP
zrobmy liste
1. XerofaN
2. jaco
zrobmy liste
1. XerofaN
2. jaco
Remember, There Is Life Beyond Grip
- Jake
- Młodszy Forumowicz
- Model: GT '11
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: Black
Słuchajcie ja niestety nie dojadę. Jeśli ktoś jest zainteresowany to śmiało może zająć moje miejsce. Pierwsza osoba która w tym wątku wyrazi chęć
Pozdrawiam i udanej zabawy!

- mdziak
- Rodzynki Stowarzyszenie MKP
- Model: 2011 Premium
- Silnik: V6 3.7
- Kolor: Performance White
Piotr już się chwali
http://www.youtube.com/watch?v=VckD3CQD ... e=youtu.be
a jak Wam poszlo?
bardzo zaluje, ze nie udało mi się dotrzeć i podziwiać Was na zywo
a jak Wam poszlo?

To jest próba z soboty.. Dziś było super. Fajna szybka trasa, zmienne warunki pogodowemdziak pisze:Piotr już się chwali
a jak Wam poszlo?

- mdziak
- Rodzynki Stowarzyszenie MKP
- Model: 2011 Premium
- Silnik: V6 3.7
- Kolor: Performance White
Sickboy - to bardzo się ciesze
z reszta zawsze jest super
tym bardziej zaluje, ze nie dotarlam

tym bardziej zaluje, ze nie dotarlam

- karl
- Młodszy Forumowicz
- Model: Mustang V 2006
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: czarny & czerwona skóra
Wiesław - dzięki za organizację
Jak dla mnie rewelacja, można się sprawdzić w innych niż drogowe warunkach i jeszcze się czegoś nauczyć
Jak dla mnie rewelacja, można się sprawdzić w innych niż drogowe warunkach i jeszcze się czegoś nauczyć

Bylo jeszcze lepiej niz rok temu i nawet aura nie zdolala zepsuc zajebistego klimatu. 
Jak dla mnie troche krotko, ale w drodze powrotnej mielismy zajecia wyrownawcze z jazdy w warunkach ograniczonej przyczepnosci.. dobrze, ze nikomu z nas nic sie nie stalo.

Jak dla mnie troche krotko, ale w drodze powrotnej mielismy zajecia wyrownawcze z jazdy w warunkach ograniczonej przyczepnosci.. dobrze, ze nikomu z nas nic sie nie stalo.

- muarah
- Stowarzyszenie MKP
- Model: Mustang 351C, 1970
- Silnik: inny V8
- Kolor: hulla blue
- Kontakt:
Dziękuję Wam wszystkim za przybycie, wyrozumiałość i świetną atmosferę - jak zwykle
Koleżaka, która pilnowała porządku na starcie powiedziała mi na koniec, że tak fajnej grupy to jeszcze nie miała
Na razie spisałem wszystkie czasy i publikuję żebyście mogli się zapoznać i ew. zgosić uwagi lub sprzeciw - powiedzmy, że to są nieoficjane czasy.
Jutro staną się oficjalne i wtedy ogłosimy wyniki w generelce i w klasach. Co do klas to być może warto rozdzielić jeszcze klasy tak, żeby jeszcze bardziej sprawiedliwie traktować Mustang V6 stare 4.0 i nowe 3.7 - do rozważenia czy to ma sens czy warto aż tak cyzelować?
Wszelkie uwag na temat podziału na grupy i reguł chętnie przyjmę, wiąż jest na to czas.
Tabela czasów: wyszarzone - czasy suche (nie punktowane), dalej czasy po deszczu - punktowane, do klasyfikacji bierzemuy 2 najlepsze!

Koleżaka, która pilnowała porządku na starcie powiedziała mi na koniec, że tak fajnej grupy to jeszcze nie miała

Na razie spisałem wszystkie czasy i publikuję żebyście mogli się zapoznać i ew. zgosić uwagi lub sprzeciw - powiedzmy, że to są nieoficjane czasy.
Jutro staną się oficjalne i wtedy ogłosimy wyniki w generelce i w klasach. Co do klas to być może warto rozdzielić jeszcze klasy tak, żeby jeszcze bardziej sprawiedliwie traktować Mustang V6 stare 4.0 i nowe 3.7 - do rozważenia czy to ma sens czy warto aż tak cyzelować?
Wszelkie uwag na temat podziału na grupy i reguł chętnie przyjmę, wiąż jest na to czas.
Tabela czasów: wyszarzone - czasy suche (nie punktowane), dalej czasy po deszczu - punktowane, do klasyfikacji bierzemuy 2 najlepsze!

muarah