on lubi dziubać
 on lubi dziubać 
Moderatorzy: celibad, Przemek64, horse, celibad, Przemek64, horse
 on lubi dziubać
 on lubi dziubać 
rafal_04 pisze:To Yozzeq napisze z części oficjalnejon lubi dziubać

hehe dobre "dziubać" , "dziergać" i "szydełkować"
 hehe dobre "dziubać" , "dziergać" i "szydełkować"   Coś mogę skleić choć z przecinkami będzie kiepsko
  Coś mogę skleić choć z przecinkami będzie kiepsko   A z klubu niemieckiego raczej nikogo nie namówię bo - ich verstehe nicht
 A z klubu niemieckiego raczej nikogo nie namówię bo - ich verstehe nicht   no chyba że wezmę w obroty google
 no chyba że wezmę w obroty google   
 Tak do nich zagadajyoozeq pisze:rafal_04 pisze:To Yozzeq napisze z części oficjalnejon lubi dziubać

hehe dobre "dziubać" , "dziergać" i "szydełkować"
Coś mogę skleić choć z przecinkami będzie kiepsko
A z klubu niemieckiego raczej nikogo nie namówię bo - ich verstehe nicht
no chyba że wezmę w obroty google

Co do kwestii mojego przyjazdu to będę w sobotę do grilla a w niedzielę to nie wiem, więc ktoś niedzielę musiałby opisać.

o zdjęcia też sie nie martwstang232 pisze:Mam nadzieję, że zrobicie kilka zdjęć z tego spotkania i znajdzie się chętny, aby napisać krótką (bądź obszerniejszą relację) z tego weekandu.
pojawiła by się na mustangklub.pl, super by było abyście namówili do tego także kogoś z Klubu z Hannoveru.
piszcie do mnie - albo zacznę marudzić wszystkim co będą na tym spotkaniu

![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)

Stosując metodę Ricka udzielam odpowiedziMAX pisze:Bitte sagen Sie mir, wie viele von euch sind es insgesamt?
Warum, es ist fast wie eine kleine Rallye MR

Ale dzień
  Ale dzień   Zazdroszczę tym co na grilla jechali.. ja nie mogłem.. obowiązki
  Zazdroszczę tym co na grilla jechali.. ja nie mogłem.. obowiązki   , ale na wystawę jutro dołączę
, ale na wystawę jutro dołączę