TRASA i SPONSORZY
- hominis
- Stowarzyszenie MKP
- Model: Ford Mustang GT 2005
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: Czerwony
Re: TRASA i SPONSORZY
Superro, mamy txt
Teraz foty i mam wszystko do składu. Jak myślicie - dajemy te foty, które były w poprzednim informatorze? Może ktoś ma na oku jakieś szczególne foty, które koniecznie muszą się znaleźć w informatorze?
Czy w informatorze nie powinniśmy mieć już "klepniętej" trasy MR2013, czy piszemy o spodziewanym jej przebiegu?
Teraz foty i mam wszystko do składu. Jak myślicie - dajemy te foty, które były w poprzednim informatorze? Może ktoś ma na oku jakieś szczególne foty, które koniecznie muszą się znaleźć w informatorze?
Czy w informatorze nie powinniśmy mieć już "klepniętej" trasy MR2013, czy piszemy o spodziewanym jej przebiegu?
- Bielek
- Forumowicz
- Model: Mustang 1965 conv
- Kolor: niebieski
- Kontakt:
fotki najlepiej takie, na których widać ile było publiczności, aby pokazać, że było spore zainteresowanie.
w ubieglym roku też byla pokazana trasa, która ulegla potem niewielkiej zmianie. Nie ma sensu z tego powodu opozniac rozmowy ze sponsorami.
powiemy na rozmowie, ze moze ew. się cos zmienić
w ubieglym roku też byla pokazana trasa, która ulegla potem niewielkiej zmianie. Nie ma sensu z tego powodu opozniac rozmowy ze sponsorami.
powiemy na rozmowie, ze moze ew. się cos zmienić
[url=http://myrencontres.com]rencontre agricole[/url]
- celibad
- Członek Honorowy MKP
- Model: GT 2015
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: yellow triple
- Kontakt:
- celibad
- Członek Honorowy MKP
- Kontakt:
to może podsumujmy wszystko razem
1.13 sierpnia start z Warszawa-Praga (dzielnica Warszawy) albo Góra Kalwaria - Mirmal i CFO i Horse
2.14 sierpnia - Lublin - GPE + Ktoś do pomocy (najlepiej z dwie ososby) - (po trasie do Wieliczki obiad i konkurencje w Sandomierzu - RAFAŁ),
3.15 sierpnia - Wieliczka - MAX + 2 osoby do pomocy
4.16 sierpnia - dzien wolny (okolice granicy czeskiej)( może nocleg w Kudowie - Verde Montana - duży parking i bliskość z granicą i mamy już przychylność włodarzy miasta ) mozliwość zdobycia dodatkowych punktów
5.17 sierpnia - Praga (ta czeska ) - Boban
6.18 sierpnia - rozjazd
przewidziana trasa:
http://maps.google.pl/maps?saddr=Praga- ... ls&t=m&z=7" onclick="window.open(this.href);return false;
1. termin wpłaty zaliczek w wysokości 600zł do 1 grudnia 2012 (zaliczki bezzwrotne)
2. o tym czy jesteś na liście MR zależy od kolejności wpłaty zaliczki, a nie wpisu, że jestem chętny
3. ilość załóg 50 ? ( jeśli bedzie wogóle tyle chętnych) czy max 60 ? trzeba to z góry założyć
musielibysmy wrzucić na forum ogólnym taki zarys MR2013 i poszukać dodatkowych ludzi do pomocy , chyba że Max , GPE i Rafał ogarną sami temat bo na siłe nie ma co uszczęśliwiać dodatkowymi osobami
wrzucajcie swoje uwagi
1.13 sierpnia start z Warszawa-Praga (dzielnica Warszawy) albo Góra Kalwaria - Mirmal i CFO i Horse
2.14 sierpnia - Lublin - GPE + Ktoś do pomocy (najlepiej z dwie ososby) - (po trasie do Wieliczki obiad i konkurencje w Sandomierzu - RAFAŁ),
3.15 sierpnia - Wieliczka - MAX + 2 osoby do pomocy
4.16 sierpnia - dzien wolny (okolice granicy czeskiej)( może nocleg w Kudowie - Verde Montana - duży parking i bliskość z granicą i mamy już przychylność włodarzy miasta ) mozliwość zdobycia dodatkowych punktów
5.17 sierpnia - Praga (ta czeska ) - Boban
6.18 sierpnia - rozjazd
przewidziana trasa:
http://maps.google.pl/maps?saddr=Praga- ... ls&t=m&z=7" onclick="window.open(this.href);return false;
1. termin wpłaty zaliczek w wysokości 600zł do 1 grudnia 2012 (zaliczki bezzwrotne)
2. o tym czy jesteś na liście MR zależy od kolejności wpłaty zaliczki, a nie wpisu, że jestem chętny
3. ilość załóg 50 ? ( jeśli bedzie wogóle tyle chętnych) czy max 60 ? trzeba to z góry założyć
musielibysmy wrzucić na forum ogólnym taki zarys MR2013 i poszukać dodatkowych ludzi do pomocy , chyba że Max , GPE i Rafał ogarną sami temat bo na siłe nie ma co uszczęśliwiać dodatkowymi osobami

wrzucajcie swoje uwagi
-
- Członek Honorowy MKP
- Model: S281 SC
- Silnik: inny V8
- Kolor: Wściekle czerwony
Jeśli chodzi o Lublin to może SławkaW do pomocy? Kiedyś mówił, że ma wielu znajomych w okolicy z szeroko rozumianej branży rozrywkowej. Chyba, że GPE sam skompletuje zespół.
- RAFAŁ (GROSZEK)
- Stowarzyszenie MKP
- Model: był SN95 jest GT2011
- Kolor: SREBRNY
widziałem wcześniej tego posta , ale teraz mogę w nim napisać
co do obiadu to dam radę sam i mam rozumieć że ta data już zostaje 14 sierpnia nocleg w lublinie i 15 wyjazd do wieliczki i po drodze sandomierz
a z tymi zaliczkami to już ruszyło ? czy to tylko plany ?
co do obiadu to dam radę sam i mam rozumieć że ta data już zostaje 14 sierpnia nocleg w lublinie i 15 wyjazd do wieliczki i po drodze sandomierz
a z tymi zaliczkami to już ruszyło ? czy to tylko plany ?
- celibad
- Członek Honorowy MKP
- Kontakt:
- Pavulon_
- Stowarzyszenie MKP
- Model: 1965 Convertible
- Kolor: Prairie Bronze
- Stajnia: Stajnia Wielkopolska
Do Czechów info wyslalem i czekamy na odzew, w mailu poprosiłem o opinię dotyczącą trasy oraz wewnętrzną dyskusję w klubie i deklaracje organizacji dnia w Pradze.
Odnośnie trasy to wydaje się bardzo fajna, dobrze że powstała w oparciu o chęć deklaracji organizacji, to ważne. Na pierwszy rzut oka wydaje się trochę długa, zwłaszcza odcinek Lublin - Wieliczka będzie na spinie jeśli wieczorem w Wieliczce a tak sobie to wyobrażam ma być cos ciekawego zorganizowane. Lepiej chyba tak niż dokładać jeden dzień, zwłaszcza że kolejny ma być wolny i można sobie spokojnie jechać, również autobahną.
Już żałuję że mnie nie będzie
Odnośnie trasy to wydaje się bardzo fajna, dobrze że powstała w oparciu o chęć deklaracji organizacji, to ważne. Na pierwszy rzut oka wydaje się trochę długa, zwłaszcza odcinek Lublin - Wieliczka będzie na spinie jeśli wieczorem w Wieliczce a tak sobie to wyobrażam ma być cos ciekawego zorganizowane. Lepiej chyba tak niż dokładać jeden dzień, zwłaszcza że kolejny ma być wolny i można sobie spokojnie jechać, również autobahną.

-
- Członek Honorowy MKP
Zaliczki jak najbardziej.
I należy wyznaczyć JEDNO OFICJALNE MIEJSCE w którym będą podawane wszystkie informacje i komunikaty odnośnie MR. Proponuję pierwszą stronę mustangrace.com.pl
W potwierdzeniu zgłoszenia wysyłanym do każdej osoby nalezy zamieścić informację, że ma na bieżąco śledzić wszystkie zmiany na stronie tak żeby nie było "ja nie wiedziałem", "nikt mi nie powiedział" itp itd.
I należy wyznaczyć JEDNO OFICJALNE MIEJSCE w którym będą podawane wszystkie informacje i komunikaty odnośnie MR. Proponuję pierwszą stronę mustangrace.com.pl
W potwierdzeniu zgłoszenia wysyłanym do każdej osoby nalezy zamieścić informację, że ma na bieżąco śledzić wszystkie zmiany na stronie tak żeby nie było "ja nie wiedziałem", "nikt mi nie powiedział" itp itd.
- Bielek
- Forumowicz
- Model: Mustang 1965 conv
- Kolor: niebieski
- Kontakt:
musimy z wyprzedzeniem podać, że np. wpłaty będą przyjmowane od 20 pazdziernika Wszyscy musza o tym wiedziec przynajmniej tydzien wczesniej by nikt nie zarzucil, że nie wiedział o terminie, a przecie uczestnictwo uzależnione jest od terminu wpłaty...
[url=http://myrencontres.com]rencontre agricole[/url]
-
- Członek Honorowy MKP
Pavulon - z Lublina do Wieliczki jest tylko 30 kilometrów więcej, niż z Rawicza do Piły trasą przeze mnie wyznaczoną w tym roku. Jest dokładnie 270 km czyli maksymalnie 5 h czystej jazdy. Wyjazd co pół godziny od 8:00 i ze wszystkim zdążymy na czas.Pavulon_ pisze:Do Czechów info wyslalem i czekamy na odzew, w mailu poprosiłem o opinię dotyczącą trasy oraz wewnętrzną dyskusję w klubie i deklaracje organizacji dnia w Pradze.
- Pavulon_
- Stowarzyszenie MKP
- Model: 1965 Convertible
- Kolor: Prairie Bronze
- Stajnia: Stajnia Wielkopolska
Tak widzę, poza tym jest jeden dzień dłużej więc cała trasa mimo że dłuższa wydaje się do ogarnięcia. Wcześniej mysłalem ze jest tyle samo dni co w tym roku.
- MAX
- Stowarzyszenie MKP
- Model: Fastback GT V8 68
- Kolor: Blue & Black
- Stajnia: Stajnia Małopolska
- Kontakt:
I ja widzę i jestem.
I już przekazuję konkrety, właśnie w dniu dzisiejszym rozmawiałem z Burmistrzem Panem Arturem Kozłem i jego zastępcami.
Wchodząc do siedziby urzędu w Wieliczce byłem mało optymistycznie nastawiony a tu proszę miłe zaskoczenie .
Na nasze potrzeby dostaniemy SOLNE MIASTO
http://www.wieliczka.eu/pl/46691/6,0/V_ ... wicza.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Wieliczka deklaruje zdecydowaną pomoc we współorganizacji MR 2013 na terenie Miasta Wieliczka, mało tego wyszła już z propozycją udostępnienia tzw. Solnego Miasta. Jest to potężny obiekt w którym mieści się Hala sportowo widowiskowa składająca się dwóch zadaszonych hal. w jednej z nich będziemy mogli zaprezentować część naszych maszyn. Poza tym jest jeszcze basen, orlik, korty, sale konferencyjne itd. no i duży parking z fontanną.
Na chwilę obecną umówieni jesteśmy na kwiecień zaraz po dużej imprezie motoryzacyjnej jaka jest corocznie organizowana w Wieliczce- Memoriału Janusza Kuliga i Mariana Bublewicza.
Widzę że trasę mamy w 85%, co do daty nie jest jeszcze do końca dopracowana. Szczerze mówiąc jeśli Wieliczka wstrzeli się w piątek, byłaby niezła impra , a co myślicie gdyby właśnie w Wieliczce zostać na dwa dni , trasa z Lublina nie jest łatwa zakładam zatem że w 60-70 załóg cały rajd w Wieliczce pojawiać się będzie aż do późnych godzin wieczornych .
Miasto jak i sam obiekt idealnie nadaje się na spotkanie integracyjne mamy dla nas wszelkie wygody i możliwości basen korty sale konferencyjne kopalnie soli paint ball itd.
Co do bazy hotelowej w Wieliczce nie ma z tym problemu ?
I już przekazuję konkrety, właśnie w dniu dzisiejszym rozmawiałem z Burmistrzem Panem Arturem Kozłem i jego zastępcami.
Wchodząc do siedziby urzędu w Wieliczce byłem mało optymistycznie nastawiony a tu proszę miłe zaskoczenie .
Na nasze potrzeby dostaniemy SOLNE MIASTO
http://www.wieliczka.eu/pl/46691/6,0/V_ ... wicza.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Wieliczka deklaruje zdecydowaną pomoc we współorganizacji MR 2013 na terenie Miasta Wieliczka, mało tego wyszła już z propozycją udostępnienia tzw. Solnego Miasta. Jest to potężny obiekt w którym mieści się Hala sportowo widowiskowa składająca się dwóch zadaszonych hal. w jednej z nich będziemy mogli zaprezentować część naszych maszyn. Poza tym jest jeszcze basen, orlik, korty, sale konferencyjne itd. no i duży parking z fontanną.
Na chwilę obecną umówieni jesteśmy na kwiecień zaraz po dużej imprezie motoryzacyjnej jaka jest corocznie organizowana w Wieliczce- Memoriału Janusza Kuliga i Mariana Bublewicza.
Widzę że trasę mamy w 85%, co do daty nie jest jeszcze do końca dopracowana. Szczerze mówiąc jeśli Wieliczka wstrzeli się w piątek, byłaby niezła impra , a co myślicie gdyby właśnie w Wieliczce zostać na dwa dni , trasa z Lublina nie jest łatwa zakładam zatem że w 60-70 załóg cały rajd w Wieliczce pojawiać się będzie aż do późnych godzin wieczornych .
Miasto jak i sam obiekt idealnie nadaje się na spotkanie integracyjne mamy dla nas wszelkie wygody i możliwości basen korty sale konferencyjne kopalnie soli paint ball itd.
Co do bazy hotelowej w Wieliczce nie ma z tym problemu ?
tel 504 266 504
As-PROFI
IMPORTUJEMY MARZENIA
Zrealizowane marzenia: IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIII IIII
www.asprofi.pl
https://www.facebook.com/import.usa.max
As-PROFI
IMPORTUJEMY MARZENIA
Zrealizowane marzenia: IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIII IIII
www.asprofi.pl
https://www.facebook.com/import.usa.max
- celibad
- Członek Honorowy MKP
- Kontakt:
Bravo , bravo , bravo Max .... poszukaj jeszcze Hotelu z dużym parkingiem i bedzie git .... te dwa dni w Wieliczce to troche za długo
musielibyśmy gnać do Pragi bezpośrednio , a to troche chyba za daleko ... pozdrawiam

-
- Członek Honorowy MKP
Max, z Lublina do Wieliczki jest 270 km - wyżej pisałem o tym - taki przebieg to mały pikuś - raptem 5 godzin. Jeszcze ze 2 konkurencje i od 16:00 mamy wystawkę.
Fajnie się zapowiada ta Wieliczka. Tak jak napisał Celibad - dograj jeszcze hotel i najważniejsze rzeczy masz już obcykane
P.s załatwisz jakąś lizawkę dla naszych szkap?

Fajnie się zapowiada ta Wieliczka. Tak jak napisał Celibad - dograj jeszcze hotel i najważniejsze rzeczy masz już obcykane

P.s załatwisz jakąś lizawkę dla naszych szkap?