Materiały graficzne
- RAFAŁ (GROSZEK)
- Stowarzyszenie MKP
- Model: był SN95 jest GT2011
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: SREBRNY
- MAX
- Stowarzyszenie MKP
- Model: Fastback GT V8 68
- Kolor: Blue & Black
- Stajnia: Stajnia Małopolska
- Kontakt:
Re: Materiały graficzne
RAFAŁ pisze:dla mnie bez rozmycia fajniej wygląda

tel 504 266 504
As-PROFI
IMPORTUJEMY MARZENIA
Zrealizowane marzenia: IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIII IIII
www.asprofi.pl
https://www.facebook.com/import.usa.max
As-PROFI
IMPORTUJEMY MARZENIA
Zrealizowane marzenia: IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIII IIII
www.asprofi.pl
- hominis
- Stowarzyszenie MKP
- Model: Ford Mustang GT 2005
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: Czerwony
No to mamy T-Shirtowe Habemus Papam 
Rafał, na mailu masz już paczki z plikami dla drukarni.
Jak robimy z logotypami Sponsorów na t-shircie? ... (ww. projekty są bez jakichkolwiek logotypów).

Rafał, na mailu masz już paczki z plikami dla drukarni.
Jak robimy z logotypami Sponsorów na t-shircie? ... (ww. projekty są bez jakichkolwiek logotypów).
- RAFAŁ (GROSZEK)
- Stowarzyszenie MKP
JESZCZE SIĘ WSTRZYMUJĘ Z WYSŁANIEM tego do drukarni czekam co max uzgodni z tym logotypem
zcekam do piątku
zcekam do piątku
- MAX
- Stowarzyszenie MKP
- Kontakt:
Ok dzięki w dniu dzisiejszym obiecali mi wysłać logo Jeffs'a jutro rano.
Masakra jak się z nimi rozmawia już mam dość
Masakra jak się z nimi rozmawia już mam dość

tel 504 266 504
As-PROFI
IMPORTUJEMY MARZENIA
www.asprofi.pl
As-PROFI
IMPORTUJEMY MARZENIA
www.asprofi.pl
- hominis
- Stowarzyszenie MKP
Temat: STATUETKA.
Poniżej projekty statuetki dla zwycięzców MR2013
photon.vot.pl/mr2013/statuetka/statuetka__.pdf
(dla spostrzegawczych - muszę ujednolicić czcionki w nazwach miast
...
(dla spostrzegawczych - muszę ujednolicić czcionki w nazwach miast

- RAFAŁ (GROSZEK)
- Stowarzyszenie MKP
a ja bym nie dawał na t-shirtach żadnych sponsorów chyba że na rękawie ,
a może później zrobić jakieś naprasowywanki
- MAX
- Stowarzyszenie MKP
- Kontakt:
Umowa jaką przedstawiłem dla Jeff's zakłada w I opcji (najdroższej) umieszczenie takiego Logo , właśnie na ramieniu .RAFAŁ pisze:a ja bym nie dawał na t-shirtach żadnych sponsorów chyba że na rękawie ,
Kto będzie w późniejszym czasie to robił ?
Hominis jesli możesz proszę przygotuj taki projekt logo przesłałem na twoją pocztę .
Kolejna rzecz to plakaty dla Wieliczki i okolic
Format B1 80 sztuk
Format B3 100 sztuk
Już przygotowałeś taki proszę podepnij logo Gminy Wieliczki, Solnego Miasta,RMFmaxxx, CKiT http://www.ckit.wieliczka.eu" onclick="window.open(this.href);return false;, Magillo http://www.magillo.pl" onclick="window.open(this.href);return false;.
Z tekstem MustangRace 2013 Wieliczka Solne Miasto 13.08.2013 Zaprasza na Paradę i pokaz Mustangów w godzinach od 16-21 Wstep Wolny
tel 504 266 504
As-PROFI
IMPORTUJEMY MARZENIA
www.asprofi.pl
As-PROFI
IMPORTUJEMY MARZENIA
www.asprofi.pl
- hominis
- Stowarzyszenie MKP
Rozumiem, że jest decyzja - umieszczamy logo JEFF's na rękawie.
Projekt to nie problem - w sumie drukarnia sama z siebie upozycjonuje to logo na rękawie. Projekt będzie najprędzej jutro.
Co do plakatu - jak najbardziej zrobię wersje zlokalizowane - Wieliczka. Bardzo jednak proszę o wszelkie logotypy od sponsorów/patronów w wersjach "w krzywych". Taki zabieg jest istotny z dwóch powodów. Otrzymuję logo, które partner chce umieścić (czasami są w różnych wariantach, odmianach, wskazanych w księgach znaku) - odpada więc błąd, że z sieci ściągnę coś, co partnerowi nie będzie odpowiadać. Druga sprawa - wysyłając logotyp niejako potwierdza swoją decyzję o umieszczeniu go na naszych materiałach promocyjnych/reklamowych.
Logo Wieliczki (herb) - mam, kwestia zatwierdzenia podpisu "gmina...", które przesłałem do akceptacji.
Nie mam oficjalnie logotypu Solnego Miasta i RMFmaxx, CKiT i Magillo - powinni je mieć lub mają je firmy, które robią im materiały (ulotki, plakaty, etc.).
Nie chciałbym ich logotypów odtwarzać na podstawie jakichś grafik zassanych z internetu (w zeszłym roku to przerabiałem z Twierdzą...). To nie tędy droga. Potrzebuję od każdego partnera oficjalnego logotypu w wersji poligraficznej - "w krzywych" (cdr, eps, ai, pdf) aby uniknąć błędów w ich reprodukcji na plakacie, etc.
Oczywiście takiego podejścia jak Wieliczka potrzebuję od wszystkich - informację na zlokalizowany plakat gdzie zaprosić ludzi + logotypy lokalnych sponsorów, patronów medialnych, społecznych, etc. Ważna dla mnie informacja - format plakatu.
Projekt to nie problem - w sumie drukarnia sama z siebie upozycjonuje to logo na rękawie. Projekt będzie najprędzej jutro.
Co do plakatu - jak najbardziej zrobię wersje zlokalizowane - Wieliczka. Bardzo jednak proszę o wszelkie logotypy od sponsorów/patronów w wersjach "w krzywych". Taki zabieg jest istotny z dwóch powodów. Otrzymuję logo, które partner chce umieścić (czasami są w różnych wariantach, odmianach, wskazanych w księgach znaku) - odpada więc błąd, że z sieci ściągnę coś, co partnerowi nie będzie odpowiadać. Druga sprawa - wysyłając logotyp niejako potwierdza swoją decyzję o umieszczeniu go na naszych materiałach promocyjnych/reklamowych.
Logo Wieliczki (herb) - mam, kwestia zatwierdzenia podpisu "gmina...", które przesłałem do akceptacji.
Nie mam oficjalnie logotypu Solnego Miasta i RMFmaxx, CKiT i Magillo - powinni je mieć lub mają je firmy, które robią im materiały (ulotki, plakaty, etc.).
Nie chciałbym ich logotypów odtwarzać na podstawie jakichś grafik zassanych z internetu (w zeszłym roku to przerabiałem z Twierdzą...). To nie tędy droga. Potrzebuję od każdego partnera oficjalnego logotypu w wersji poligraficznej - "w krzywych" (cdr, eps, ai, pdf) aby uniknąć błędów w ich reprodukcji na plakacie, etc.
Oczywiście takiego podejścia jak Wieliczka potrzebuję od wszystkich - informację na zlokalizowany plakat gdzie zaprosić ludzi + logotypy lokalnych sponsorów, patronów medialnych, społecznych, etc. Ważna dla mnie informacja - format plakatu.
- pavlito
- Stowarzyszenie MKP
- Model: GT 05 premium manual
- Kolor: Sonic Blue
Proszę o wersję z logo MKP. Marka, marka, marka...hominis pisze:Temat: STATUETKA.
(dla spostrzegawczych - muszę ujednolicić czcionki w nazwach miast...
- RAFAŁ (GROSZEK)
- Stowarzyszenie MKP
- hominis
- Stowarzyszenie MKP
Temat I: NUMERY STARTOWERAFAŁ pisze:co z numerami startowymi i kto będzie drukował ?
Dzisiaj, najpóźniej jutro przygotuję i wrzucę tu wersję ostateczną numerów do akceptacji ze wszystkimi sponsorami kluczowymi do których zalicza się... no właśnie ... JEFF's, Praga Północ i Hotel Turówka - czy to są sponsorzy "ponadlokalni"? ...
Temat II: T-SHIRT
Jak robimy z t-shirtem - czy dać osobno do zrobienia na rękaw tylko logo JEFF's czy też Turówkę ... czy coś jeszcze? Czy może nie dajemy logotypów na t-shirt a zostaną na zlokalizowanych plakatach. Aby logotypy miały sens - jeden na rękaw (czyli JEFF's i Turówka, czy zmieścić Pragę Północ? ... czy Praga Północ to nie jest jednak lokalny sponsor?)
Temat III: PLAKATY
Plakaty zlokalizowane: Na razie mam informację dot. miejscówki od Pavlito. Potrzebowałbym informacji od wszystkich szefów regionalnych dot. miejsca zboru ludzi w danych miejscowościach (waypointach MR2013) i w krzywych logotypy lokalnych sponsorów/patronów medialnych czy innych kluczowych organizacji, które wsparły MR2013. Pozostało < 1m-c do rozpoczęcia - czasu robi się coraz mniej.
TEMAT IV: STATUETKA
Rozumiem, że wybrana została ta z logo MKP (projekt 1 z photon.vot.pl/mr2013/statuetka/statuetka__.pdf)
Czy opracować jakiś rollup na MR2013?
- MAX
- Stowarzyszenie MKP
- Kontakt:
Temat I: NUMERY STARTOWE
Jest jeden wyjątek Jeff's jest sponsorem głównym należy go wyróżnić na materiałach jako GS
Reszta to partnerzy MR 2013
Temat II: T-SHIRTT
Na koszulkach drukujemy tylko GS a więc JEFF'S na ramieniu możliwie duże logo tak mam w umowie
Chyba że jest kasa z Warszawy Pavlito ?
waitpoint MR2013
Wieliczka Parada z Hotelu Turówka od godz 16:30 po drogach miasta aż do Solnego Miasto Pokaz na parkingu , loga już wysłałem (loga lokalnych partnerów :Gmina Wieliczka , Solne Miasto, CKiT ,Hotel Turówka może Policja będzie eskorta RMF maxxx trwają rozmowy, od godziny 16:00 do 21:00
No i oczywiście GS JEFF'S możliwie duże już robiłeś był super
TEMAT IV: STATUETKA z mojej strony OK
Zdecydowanie tak Rollup
Mam dwa paczki allu więc koszt dotyczyć będzie druku 100 szt ?
Jest jeden wyjątek Jeff's jest sponsorem głównym należy go wyróżnić na materiałach jako GS
Reszta to partnerzy MR 2013
Temat II: T-SHIRTT
Na koszulkach drukujemy tylko GS a więc JEFF'S na ramieniu możliwie duże logo tak mam w umowie
Chyba że jest kasa z Warszawy Pavlito ?
waitpoint MR2013
Wieliczka Parada z Hotelu Turówka od godz 16:30 po drogach miasta aż do Solnego Miasto Pokaz na parkingu , loga już wysłałem (loga lokalnych partnerów :Gmina Wieliczka , Solne Miasto, CKiT ,Hotel Turówka może Policja będzie eskorta RMF maxxx trwają rozmowy, od godziny 16:00 do 21:00
No i oczywiście GS JEFF'S możliwie duże już robiłeś był super

TEMAT IV: STATUETKA z mojej strony OK
Zdecydowanie tak Rollup

Mam dwa paczki allu więc koszt dotyczyć będzie druku 100 szt ?
tel 504 266 504
As-PROFI
IMPORTUJEMY MARZENIA
www.asprofi.pl
As-PROFI
IMPORTUJEMY MARZENIA
www.asprofi.pl