Mustang Race 2012 - wypowiedz się !!!
Moderatorzy: celibad, horse, celibad, horse
- simontlc
- Forumowicz
- Model: 289 coupe 1965
- Kolor: mechaniczna pomarańcza (Poppy Red )
- Kontakt:
Re: Mustang Race 2012 - wypowiedz się !!!
hej mam takie pytanie , ponieważ moja pomarańcza jeszcze jest w trakcie skladaniaa chcialem sie zapisac i wplacic zaliczke i tu jest pytanie jeśli sie nie wyrobie ze wszystkim do sierpnia (dodam że sam skladam) to co wtedy i nie chodzi mi o zaliczke tylko czy moge sie wycofac nie narażajac sie nikomu 

"NO IT'S NOT JUST A SIX, IT'S A PART OF THE LEGACY OF THE MUSTANG"
- Pavulon_
- Stowarzyszenie MKP
- Model: 1965 Convertible
- Silnik: inny V8
- Kolor: Prairie Bronze
- Stajnia: Stajnia Wielkopolska
simontic,
organizator nie zmusi nikogo do pojawienia się na starcie, jak komuś padnie auto po drodze to siłą rzeczy nie dojedzie (odpukać). Pamiętaj że zaliczka płatna jest w momencie zgłoszenia natomiast reszta kwoty będzie wymagalna prawdopodobnie w okolicach maja/czerwca czyli jeśli nie stawisz się na starcie przepadnie cała kwota. Ja miałem podobną sytuację w zeszłym roku, auto po dwuletniej renowacji odebrałem dzień przed startem MR2011![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
organizator nie zmusi nikogo do pojawienia się na starcie, jak komuś padnie auto po drodze to siłą rzeczy nie dojedzie (odpukać). Pamiętaj że zaliczka płatna jest w momencie zgłoszenia natomiast reszta kwoty będzie wymagalna prawdopodobnie w okolicach maja/czerwca czyli jeśli nie stawisz się na starcie przepadnie cała kwota. Ja miałem podobną sytuację w zeszłym roku, auto po dwuletniej renowacji odebrałem dzień przed startem MR2011
![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
- simontlc
- Forumowicz
- Model: 289 coupe 1965
- Kolor: mechaniczna pomarańcza (Poppy Red )
- Kontakt:
jestem dobrej myśli mam nadziejecial że sie wyrobie choć czsowo jestem ograniczony BARDZO (praca)ale chcial bym bym pojechac

"NO IT'S NOT JUST A SIX, IT'S A PART OF THE LEGACY OF THE MUSTANG"
- Kylo1789
- Forumowicz
- Model: GT Premium 2006
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: Satin Silver with black stripes
pytanie do wszystkich biorących udział w MR 2012. Czy CB radio jest w trakcie MR rzeczą niezbędną? Jak z komunikacją między nami? Pytam, bo gdzieś w domu mi zalega, tylko nie wiem gdzie i musiałbym poszukać i ewentualnie naprawić, bo pamiętam, że coś się zrypało w nim...
-
- Forumowicz
- Model: Mustang GT
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: red race
witam, meldujemy ze opłacilismy I rate udziału w MR2012:):)
- Kylo1789
- Forumowicz
Spoko, poszukam i do sierpnia będzie w koniu...razem z tv, dvd i ps3
Jakoś będę musiał mojemu "pilotowi" umilać czas 

- Kylo1789
- Forumowicz
Kolejne pytanie z mojej strony...o której godz mamy być w Kudowie w środę 15.08.2012? Ewentualnie czy jest możliwość przybycia do Kudowy w czwartek z samego rana? Ciężko u mnie z urlopami w czasie letnim, ale już coś wymyśliłem, tylko muszę jak najszybciej podać szefostwu, żeby potem nie było problemów. Mam stosunkowo nie daleko, więc nawet i po pracy mógłbym podjechać w środę, a czwartek, piątek i sobotę wolne...niedziela też, lecz już w pn muszę w pracy prawdopodobnie być i raczej tego już nie przeskoczę. Proszę żeby mi ktoś podał jak to będzie wyglądać.
- Pavulon_
- Stowarzyszenie MKP
- Model: 1965 Convertible
- Kolor: Prairie Bronze
trzeba być w środę bo rejestracja załóg odbywać się będzie właśnie tego popołudnia, rano już bez 'oprawki' załogi ruszają w trasę.
- Kylo1789
- Forumowicz
czyli mniej więcej do której godz mam się zjawić, 16-19 będzie dobrze? raczej w środę nie będę brał wolnego, tylko tak obczaje trasę w robocie, żeby wcześniej skończyć...
- tomas
- Stowarzyszenie MKP
- Model: coupe i convertible
- Kolor: czerwone coupe 66, granatowe conv. 66,czarne conv. GT 07
Można się jeszcze zapisać na MR ? Jeszcze dzisiaj mogę wpłacić kaskę. Wiem że jest już po terminie
ale dopiero dziś udało mi się w pracy ułożyć plany wakacyjne . Mam nadzieję że się uda mnie dopisać .

- tomas
- Stowarzyszenie MKP
- Model: coupe i convertible
- Kolor: czerwone coupe 66, granatowe conv. 66,czarne conv. GT 07
Szkoda, Trochę głupio spóźnić się tylko dwa dni .Ale jakoś to przeboleje .A na starcie i tak będę
.

tomas nie gniewaj sie ale mamy chetnych jeszcze ponad 10 ekip . A do organizacji jest garstka. Wybacz.. Jak sie zwolni miejsce ( bo rożnie bywa będziemy informować na PW )