Odnośnie pomocy przy Mustang Race 2013 - z powodzeniem mogę zająć się projektowaniem grafik, podobnie jak miało to miejsce przy Mustang Race 2012

Współpraca z całym zespołem MR2012 w kontekście właśnie projektowania graficznego była po prostu perfekcyjna.
Na co dzień pracuję przy kwestiach promocji, informacji, reklamy - siedzę w grafice już lata, coś tam już mam na swoim koncie (okładki książek, ilustracje do publikacji, plakaty, zadruk ciuchów, logotypy, strony www i grafika użytkowa ... i nie tylko...). Ważne jest, aby osoby chcące działać w tym polu posiadały wiedzę i doświadczenie w polu zarówno grafiki jak i poligrafii. Nie wszystko da się wydrukować, czasami trzeba pewne rzeczy przekształcać albo na wejściu mówić zleceniodawcy, że pewnych rzeczy nie da się wydrukować lub wygląd produktu finalnego będzie marny (mimo tego, że na monitorze wygląda pięknie

).
Myślę, że dobrze byłoby zrobić otwarty nabór na propozycje grafik, plakatu - niekoniecznie od razu perfekcyjne - chodzi o koncepcje, szkice, przykłady elementów. W zeszłym roku tak to się właśnie odbyło i później wykonanie już np. logotypu, projektu plakatu, etc., było już tylko kwestią pracy nad zwizualizowaniem całości w określonych parametrach "zjadliwych" przez poligrafię, aby dało się to odpowiednio wydrukować. Wielu ma ciekawe pomysły - warto z tego w odpowiedni sposób skorzystać. Za wykonanie (finalne przygotowanie do druku) odpowiadałaby osoba wybrana przez osoby decyzyjne w Stowarzyszeniu MKP.