Witam wszystkich, tak na początku.
Chciałem zapytać gdzie Was będzie można spotkać i w jakich godzinach i jak długo we Wrocławiu, ponieważ wybieram się podziwiać piękne Mustangi:)
Na razie żyję marzeniami, ale kto wie! Mustangi podobają mi się od dziecka, w zeszłym roku byliście bardzo blisko, ale nie dałem rady przyjechać więc w tym roku muszę wybrać się na MR 2012. Dzięki za informacje, nie mogę znaleźć nigdzie jakiegoś szczegółowego planu trasy, z postojami itd.
Cześć Woody .. we Wrocławiu wogóle się nie zatrzymujemy .... jedziemy z Kudowy do Rawicza ale objezdzamy Wrocław , jak chcesz zobaczyc to przyjedz do Kudowy
"najlepszym lekiem na wszystkie problemy jest zwykła woda. dwie krople na szklankę wódki i wszystko przechodzi jak ręką odjął"
Jak mam czas to leże i odpoczywam, a jak nie mam czasu to tylko leże.
Czy mamy w naszych szeregach osobę z okolic Rakoniewic koło Wolsztyn w Wielkopolsce która mogłaby nam pomóc w piątek 17 sierpnia przez dwie godziny począwszy od 10:30?
Jeśli zgłosiłby się taki chętny to niech pisze na priva. Oczywiście nic za darmo - podarok budiet!
Panie i Panowie - do tej pory rozmawiamy tylko o tym jak przygotujemy nasze auta na MR a nikt nie mówi w co się ubierze! Nie zapomnijcie zabrać swoich kochanych afro, kwiatów do włosów, hawajskich koszul i butów na obcasie. Może jakiś konkurs na najlepszego Elvisa?
na otwarcie w kudowie i na zakonczenie w Koł i na droge i do spania )) ... oglądam stare filmy usa np. grease z Travoltą i fajne noszą ciuchy i tak tez chyba sie przebiore " onclick="window.open(this.href);return false; " onclick="window.open(this.href);return false;
zobaczcie tych chłopaków ... prawie jak mafia
"najlepszym lekiem na wszystkie problemy jest zwykła woda. dwie krople na szklankę wódki i wszystko przechodzi jak ręką odjął"
Jak mam czas to leże i odpoczywam, a jak nie mam czasu to tylko leże.