Mustang Race 2012 - wypowiedz się !!!
Moderatorzy: celibad, horse, celibad, horse
-
- Forumowicz
- Model: GT Convertible
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: Torch Red
- Kontakt:
Re: Mustang Race 2012 - wypowiedz się !!!
Witajcie. Niestety mam awarię mojego konia - poszedł mi dyfer. Nie wiem czy Mirmal zrobi mi go do dnia startu.. Wciąż poszukuję części w dobrej cenie. Czy 15 lipca to ostateczny termin na wpłatę? Jeśli będę musiał zrezygnować to może ktoś poleci za mnie.. 

- Hans
- Forumowicz
- Model: 500
- Kolor: Black
- Stajnia: Stajnia Mazowiecka
Na moje miejsce na Mustang Race wskakuje tomas
.::
my other ride is your mom
::.

-
- Forumowicz
- Kontakt:
"Opłata zawiera bony na zakup paliwa o wartości 900 PLN" - kiedy będzie wiadomo czy zostanie utrzymana ta kwota czy będzie 600 PLN?
Przy wpłacie zaliczki była informacja o 900 PLN. Pytam, ponieważ ja mam do zrobienia ~1500km i nie ukrywam, że w budżecie imprezy wliczyłem sobie te 300 PLN więcej a na obecną chwilę tak naprawdę muszę zapłacić 1600 PLN + 300 PLN.
Przy wpłacie zaliczki była informacja o 900 PLN. Pytam, ponieważ ja mam do zrobienia ~1500km i nie ukrywam, że w budżecie imprezy wliczyłem sobie te 300 PLN więcej a na obecną chwilę tak naprawdę muszę zapłacić 1600 PLN + 300 PLN.
- Pavulon_
- Stowarzyszenie MKP
- Model: 1965 Convertible
- Silnik: inny V8
- Kolor: Prairie Bronze
- Stajnia: Stajnia Wielkopolska
na tą chwilę jest 600 PLN, jest szansa że to jeszcze się zmieni (na korzyść) jednakże nie mamy takich gwarancji
-
- Forumowicz
- Kontakt:
Czyli kwota się pomniejszy o 300 PLN? Bo nie bardzo rozumiem. Nie chcę robić problemów ale jeśli w informacji początkowej było podane 900 PLN to chyba jest to wiążące? To tak jakby nagle skrócić trasę. Oczekujecie wpłat (co zrozumiałe) a nie jest podane konkretne info.
- Dezo
- Forumowicz
- Model: BULLITT
- Kolor: HG
- Kontakt:
Talent, we wstepnej informacji było podane zastrzeżenie, że ostateczne warunki imprezy mogą ulec zmianom. Na fali optymizmu Organizator sądził nawet, że mogą to być nawet zmiany na lepsze. Niestety tzw. kryzys zweryfikował udział dużych sponsorów w finansowaniu imprezy i musieliśmy sobie dać radę wszelkimi sposobami pozyskując finansowanie Mustang Race. Paliwo dla uczestników to jednak dodatek, a nie bezwzględny składnik, także nie rozumiem Twojego zdziwienia. Dodatkowo dla uczestników zorganizowany zostanie też wieczorny grill w Rawiczu, co wstępnie również nie było podawane, a jest miłym dodatkiem (również w wymiarze finansowym). W kwestii paliwowej będziemy mieli dla uczestników jeszcze jedną miłą niespodziankę (ale o tym sza tymczasem
).
Warunki podstawowe, zawarte w regulaminie (którego warunki składając zgłoszenie uczestnik akceptuje) zostają zachowane.
Pozdrawiam

Warunki podstawowe, zawarte w regulaminie (którego warunki składając zgłoszenie uczestnik akceptuje) zostają zachowane.
Pozdrawiam
Samotny Wilk
-
- Forumowicz
- Kontakt:
Ja natomiast nie rozumiem, czemu do dnia dzisiejszego sprawa nie jest postawiona jasno. Mnie interesują fakty a nie niespodzianka i kiełbasa z grilla
Nie pisz proszę, że paliwo dla uczestników to dodatek bo kwota 900 zł jest dużą częścią całości. Nie mam zamiaru wykłócać się o 300 zł ale w związku z takim postawieniem sprawy uważam za oczywiste, że zaliczka powinna zostać zwrócona skoro nie dotrzymano początkowych warunków organizacji eventu a dany uczestnik wycofuje swój udział. Wiem co piszę bo sam organizuje różne wydarzenia kulturalne i rozrywkowe i bardzo często spotykam się z podobnymi problemami. Uważasz, że uczestników interesuje, że coś źle policzyłem albo, że jest kryzys? Bez jaj.

- Pavulon_
- Stowarzyszenie MKP
- Model: 1965 Convertible
- Silnik: inny V8
- Kolor: Prairie Bronze
- Stajnia: Stajnia Wielkopolska
sprawa jest postawiona jasno na dzień dzisiejszy, budżet imprezy jest skalkulowany i nie ma aktualnie żadnego ryzyka że kwoty zmienią się w kierunku niekorzystnym. Jedyna opcja to taka że kwota "na paliwo" ulegnie zwiększeniu.
- Dezo
- Forumowicz
- Kontakt:
Talent, mając na uwadze Twój wcześniejszy post dotyczący ewentualnego wycofania się z imprezy z powodu awarii auta, uważam ze Twoje dywagacje na temat paliwa są jedynie pretekstem do żądania zwrotu zaliczki. Przykre to ,ale prawdziwe. W związku z tym, jeżeli wycofujesz swój udział w imprezie (proszę o jednoznaczne stanowisko) to dzieje się to z przyczyn leżących po Twojej stronie. Warunki udziału w MR zostają dotrzymane ze strony Organizatora.
Jeżeli rezygnujesz z udziału i podałeś powód jako awarię auta, to proszę nie szukaj teraz innych pretekstów. Kończę dyskusję na ten temat w tym wątku, jeżeli masz jakieś problemy, prośby, sugestie - pisz na PW do Organizatorów.
Pozdrawiam
Ps. Mustang Race to nie jest impreza komercyjna Talent, tutaj nikt nie zarabia na nikim, a Organizatorzy pracują całkowicie społecznie. Weź to pod uwagę.
Jeżeli rezygnujesz z udziału i podałeś powód jako awarię auta, to proszę nie szukaj teraz innych pretekstów. Kończę dyskusję na ten temat w tym wątku, jeżeli masz jakieś problemy, prośby, sugestie - pisz na PW do Organizatorów.
Pozdrawiam
Ps. Mustang Race to nie jest impreza komercyjna Talent, tutaj nikt nie zarabia na nikim, a Organizatorzy pracują całkowicie społecznie. Weź to pod uwagę.
Samotny Wilk
- celibad
- Członek Honorowy MKP
- Model: GT 2015
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: yellow triple
- Kontakt:
http://kudowazdroj.net/" onclick="window.open(this.href);return false;
- celibad
- Członek Honorowy MKP
- Model: GT 2015
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: yellow triple
- Kontakt:
http://www.kudowa.pl/pl/impreza/miedzyn ... ki-mustang" onclick="window.open(this.href);return false;
- Dezo
- Forumowicz
- Kontakt:
http://gazeta-rawicka.pl/spis-artykulow ... -w-rawiczu" onclick="window.open(this.href);return false;
Rawicz
Rawicz
Samotny Wilk
Wychodzi ze Kolobrzeg tylko nic nie pisze. Czy przeoczylem . Kudowa chyba oszczedza miejsce na www.
- Dezo
- Forumowicz
- Kontakt:
W Kołobrzegu po prostu zjeżdżamy do hotelu, który i tak jest nieco na uboczu, potem czas wolny dla uczestników, a wieczorem uroczysta kolacja z wręczeniem nagród. Niech ostatni dzień będzie dla uczestników chociaż
.

Samotny Wilk
Chociaż niemam jeszcze swojego konika ale cały czas szukam odpowiedniego dla siebie... Napewno wlece na zlot poogladać wasze koniki na żywo