jesteście rewelacyjni

w uszach zostało mruczenie i ryczenie w oczach pięćdziesiąt parę najpiękniejszych samochodów świata, po prostu nie do opowiedzenia słowami, nie daje się wrócić do ubogomustangowej rzeczywistości. ja myślami jestem dalej w trasie i jeszcze długo zostanę

Mialem jeszcze dodatkowo etap V
 Mialem jeszcze dodatkowo etap V  Chcialbym, moze niezbyt oryginalnie, rowniez wszystkim Wam podziekowac za kolejna wspaniala impreze w Waszym towarzystwie. Niesamowite wrazenia, na pewno niezapomniane! Mnostwo smiechu i lez (tylko i wylacznie ze smiechu). Dziekuje Organizatorom za wspaniala organizacje i ogrom pracy wlozony w nasza mala impreze. 100x dzieki! I mam nadzieje, ze do zobaczenia niedlugo!
 Chcialbym, moze niezbyt oryginalnie, rowniez wszystkim Wam podziekowac za kolejna wspaniala impreze w Waszym towarzystwie. Niesamowite wrazenia, na pewno niezapomniane! Mnostwo smiechu i lez (tylko i wylacznie ze smiechu). Dziekuje Organizatorom za wspaniala organizacje i ogrom pracy wlozony w nasza mala impreze. 100x dzieki! I mam nadzieje, ze do zobaczenia niedlugo!
 Bardzo miło było zobaczyć Was wszystkich
 Bardzo miło było zobaczyć Was wszystkich  

) Jeśli ktoś ma fajne foty - poproszę na Priv
 ) Jeśli ktoś ma fajne foty - poproszę na Priv