Mustang Race 2012 - wypowiedz się !!!
Moderatorzy: celibad, horse, celibad, horse
- bathrust
- Forumowicz
- Model: FoxBody 79' Ghia
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: Grafit
Re: Mustang Race 2012 - wypowiedz się !!!
Niedaleko Kudowy Zdrój ( jakieś 60 km jeżeli by pojechac przez Czechy kawałek ) znajduje się jeden z 7 cudów Polski
Tzw. Kolorowe Jeziorka w Rudawach Janowickich, niedaleko Marciszowa. Można by było o to zahaczyć, obejrzeć, wypić herbatkę itd. Taka ciekawostka jeśli byliby chętni
http://turystyka.wp.pl/gid,11237271,tit ... jecie.html" onclick="window.open(this.href);return false;

- pavlito
- Stowarzyszenie MKP
- Model: GT 05 premium manual
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: Sonic Blue
No, to zdjęcie z Twojego linku jest trochę podrasowane, ale jeziorka faktycznie są b. ładne, a ich zwiedzanie nie zajmie więcej niż 30 min. Natomiast jadąc z Kudowy przez Karłów pod Szczelińcem pokonujemy piękną Drogę 100 zakrętów. Ostatecznie i tak dojedziemy do Kłodzka, gdzie jest do zwiedzenia twierdza i fajne zdjęcia aut na moście stylizowanym na Most Karola z Pragi.
Do Czech warto pojechać przez Spaloną Przełęcz (znów malownicze serpentyny), dolinę Grzmiącej (czy jakoś tak) i ostatecznie Ardspach - czeski odpowiednik Błędnych Skałek. To jednak trzeba zrobić dzień wcześniej, bo wycieczka zabierze ponad pół dnia - warto! Nasze Błędne Skałki pod Kudową też są warte odwiedzin - ok. 1,5-2 godz., a jak nie, to Szczeliniec Wielki - razem z podejściem i zejściem chyba ze 2-3 godz.
Jeśli interesuje nas tylko zwiedzanie zza szyby, to Kłodzka na północ lepiej zahaczyć o Srebrną Górę (piękna droga i przełęcz) oraz o Żdanów (wysoki most wąskotorówki - taki do skoków na bungie) - zdjęcia z autami pod filarami byłyby fajne.
Tam jest masa fajnych tras i miejsc na zwiedzanie, żeby tylko czasu starczyło
Do Czech warto pojechać przez Spaloną Przełęcz (znów malownicze serpentyny), dolinę Grzmiącej (czy jakoś tak) i ostatecznie Ardspach - czeski odpowiednik Błędnych Skałek. To jednak trzeba zrobić dzień wcześniej, bo wycieczka zabierze ponad pół dnia - warto! Nasze Błędne Skałki pod Kudową też są warte odwiedzin - ok. 1,5-2 godz., a jak nie, to Szczeliniec Wielki - razem z podejściem i zejściem chyba ze 2-3 godz.
Jeśli interesuje nas tylko zwiedzanie zza szyby, to Kłodzka na północ lepiej zahaczyć o Srebrną Górę (piękna droga i przełęcz) oraz o Żdanów (wysoki most wąskotorówki - taki do skoków na bungie) - zdjęcia z autami pod filarami byłyby fajne.
Tam jest masa fajnych tras i miejsc na zwiedzanie, żeby tylko czasu starczyło
- bathrust
- Forumowicz
Fakt Pavlito, jest tego całe mnóstwo. Myślę, że skoro i tak mamy pojawić się tam dzień wcześniej (bo mamy?) to można by było zaplanować jakieś ciekawe zwiedzanie, może nie na cały dzień, bo część z nas dotrze dopiero popołudniu
Warto zobaczyć wszystko o czym mówisz, ja sam widziałem bardzo mało, ale o tych jeziorkach akurat czytałem dzisiaj i tak sobie pokombinowałem, że można 

-
Alexander25
- Forumowicz
- Model: 302HO 1994 rok
- Kolor: sapphire blue
- Kontakt:
wysyla juz 4ty dzien zgloszenie i mam failure notice tzn ze nie dochodzi. Czy doszlo do was moje zgloszenie?
302 HOooooo
- Pavulon_
- Stowarzyszenie MKP
- Model: 1965 Convertible
- Silnik: inny V8
- Kolor: Prairie Bronze
- Stajnia: Stajnia Wielkopolska
na jaki adres wysylasz? info@mustangrace.com.pl ?
od wszystkich dochodzi, jesteś pierwszy, wyslij zatem na pawel.lewandowski@mustangklub.pl
od wszystkich dochodzi, jesteś pierwszy, wyslij zatem na pawel.lewandowski@mustangklub.pl
-
Alexander25
- Forumowicz
- Kontakt:
- Pavulon_
- Stowarzyszenie MKP
dostałem, te poprzednie jak wysylales na info@mustangrace.COM to sie nie dziwie ze nie docierały...
-
Alexander25
- Forumowicz
- Kontakt:
- Pavulon_
- Stowarzyszenie MKP
Aktualnie zgłoszonych jest 25 załóg z czego 6 klasyków ... dalej staruszki co tak licho !!!
- Pavulon_
- Stowarzyszenie MKP
no jednego duzego juz mamy i jest to BP
oplaty poza tym sa rozlozone na raty, 400 do konca grudnia i potem reszta w okolicach marca/kwietnia, moze ciut poźniej - reasumując lepiej się już nie da
chociaż moze jak bedzie wiecej sponsorów to oplata końcowa jeszcze spadnie !!!
- bathrust
- Forumowicz
No ej, jam też jest żakiemstang67 pisze:Bardzo chętnie... ale... studencki budżetPavulon_ pisze:6 klasyków ... dalej staruszki co tak licho !!!Szukam sponsora

-
XerofaN
- Forumowicz
- Model: Pony
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: Tungsten Gray
ja to sie zastanawiam czy w ogole jechac bo dojazd na start 450km przy stanie polskich drog to tragedia i mi sie na sama mysl odechciewa
a powrot wcale bardziej nie zacheca 
a tak zapytam jeszcze o te bony od BP, mozna za nie tankowac LPG?
a tak zapytam jeszcze o te bony od BP, mozna za nie tankowac LPG?